Siirry pääsisältöön

Elokuun suosikki: Chanel Rouge Allure

Moikka!

Eilen ei oikeen juttu luistanut, joten kokeillaanpa nyt uudestaan. 
Päätin esitellä teille mun ei-niin-uutukaisen kaunokaisen - Chanelin Rouge Allure -huulipunan (sävy 96).Nähtyäni jollakin julkkiksella oranssiin taittavan punaisen huulipunan, olin aivan myyty. Mun oli pakko saada sellainen. Noin kuukauden etsinnän jälkeen löysin sen, kun olin katsomassa asuntoja Lahdessa. Huulipunalla oli hintaa vähän päälle 40e, mikä on ihan järkyttävä hinta huulipunalle, mutta voin sanoa, että tää varmasti maksaa itsensä takaisin enkä hetkeäkään ole katunut ostosta.

Parhaimmalta oranssiin taittuva punainen huulipuna näyttää ruskettuneella iholla (aaaah!!), jolloin se korostaa rusketusta samalla tavalla kuin esimerkiksi neon-värit. En kuitenkaan käyttäisi kyseistä huulipunaa, jos ihoni olisi erittäin vaalea (kuten talvella) tai muuten vaan kalpea, koska se vain korostaisi kalpeutta entistä enemmän. 
Kuva: http://www.examiner.com/trendy-products-in-baltimore/celebrities-wearing-orange-lipstick-picture?slide=35795986
Heti huulipunan ostettua, oon käyttänyt sitä melkein joka kerta, kun oon meikannut. Kerran lähdettyäni töihin, päätin olla laittamatta kyseistä huulipunaa, koska se ei sopinut mun mielestä mun asuun - se oli virhe. Tunsin itteni niiiiiin meikittömäksi. Niin kauan kun mulla näkyy rusketus naamassa, niin näkyy myös Chanel huulilla.

Syy minkä takia rakastuin tähän huulipunaan niin paljon on se, että oon pitkään yrittänyt löytää jotain erilaista, minkä kautta voisin tuoda enemmän itseäni esille. Tämä oli ehdottomasti se. Kertaakaan ei ole tuntunut, että olisiko liikaa meikkiä naamalla, koska huulilla on kirkasta punaista - päinvastoin. Kuinka näin pieni asia voikaan näin paljon kohottaa itsetuntoa ja -varmuutta.

Tosta syystä Chanel on ehdoton elokuun suosikki.

Eveliina

Kommentit

  1. mulle on kans toi punanen huulipuna tullu erittäi rakkaaks tässä vuoden aikana :D lähes aina kun on meikkiä niin on punasta huulipunaaki. Harmi vaa ku pitää näillä vesisadekeleillä fillaroida kouluu ni ei viiti hirveesti meikatakaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Huulipuna vaan jäis huuliin :D

      Poista
  2. Sopii todella hyvin sulle tuo sävy! Muutenkin meikki näyttää ihanan raikkaalta ja kuulaalta. Mitä pohjustustuotteita sulla on käytössä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos! Mulla on käytössä sekä Studio Secretsin primeri ja Smashboxin foundation primer, joita vaihtelen aina fiiliksen mukaan :)

      Poista
  3. Toi on kyllä täydellisen värinen!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempparikampaus + ohjeet sen tekoon

Ennen kuin leikkasin tukkani polkkamittaan, mietin usein pystyisinkö tekemään erilaisia kampauksia vai joutuisinko pitämään samaa tukkatyyliä päivästä toiseen? Tai olisiko polkka niinkin vaativa, että sitä pitäisi laittaa joka aamu vähintään vartin, että sen kanssa kehtaisi lähteä ihmisten ilmoille. Molemmat epäilyni osoittautuivat vääriksi, koska mun on ollut todella hauskaa tämän mallin kanssa. Vaikka en saa enää isoa ja korkeaa nutturaa, osaan tehdä nykyään täydelliset #beachwaves :it . Oon tykästynyt kyseiseen hiustyyliin niin paljon, että se on nähty jo kaksi viikonloppua peräkkäin ja todennäköisesti tullaan näkemään tulevanakin viikonloppuna. Ja sen takia puhun viikonlopuista, koska arkisin en käytännössä ehosta itseäni millään tavalla. Korkeintaan laitan kulmiin ja ripsiin väriä, mutta sitäkin todella harvoin. Mitä mieltä te olette? En myöskään voi lopettaa uuden ripsarin ihailua! Se on niin hyvä!! Mun ohje täydelliseen biitsilaine-tukkaan (ihanteellinen bob-, tai

Miksi mä bloggaan?

Kysymys mikä kaikilla bloggaajilla tulee jossakin kohtaan vastaan. Miksi mä bloggaan? Siihen on aika helppo vastata. Mä tykkään jakaa mun elämän tapahtumia. Joillakin (lue: kaikilla)  menee silloin tällöin hermo mun juttuihin kun pälpätän ja pälpätän ja yleensä aina käännän puheenaiheen jotenkin mun elämään. Mutta samalla kun oletan muiden olevan kiinnostunut mun elämästä, mäkin oon vastavuoroisesti kiinnostunut muiden elämästä.  Blogi on mulle kuin päiväkirja. Multa kyllä löytyy bloginkin lisäksi konkreettinen päiväkirja, jota oon kirjoittanut säännöllisesti ja epäsäännöllisesti vuodesta 2005. Mun mielestä jokaisella pitäisi olla päiväkirja, koska tietyt muistot, niin hyvät kuin huonotkin, unohtuvat. Tämän takia päiväkirja on hyvä olla, joka tuo vanhat muistot takaisin mieleen. On myös hauska huomata miten käsiala, kirjoitustapa ja nimmari ovat muuttuneet vuosien aikana. Noniin, mites sitä taas eksyttiin aiheesta? Mulla on aikaisemminkin ollut blogi, jota kirjoitin

Onnellisuuden huipentuma

Heippa kaikki! Muistatteko, kun kerroin blogini siirtyneen Onniblogit-blogiportaaliin? Päätettiin blogiportaalin porukalla tekevämme yhteistyöpostauksen, jossa bloggaajamme kertovat kuinka kokee onnen tunteen ja mitä se omalla kohdalla tarkoittaa. Mulle aihe on erittäin ajankohtainen, koska en usko, että voisin olla enää enempää onnellinen, mitä tällä hetkellä oon. Mitä onnellisuus on? Googlettaessa sanan "onnellisuus", ensimmäisenä linkkinä aukeaa Wikipedia, jonka artikkelin ensimmäinen lause on " Onnellisuus  on psykologi  David Myersin  mukaan läpitunkeva tunne siitä, että elämä on  hyvää." Aika yksinkertainen vastaus, mutta eipä sen sen monimutkaisempi tarvitse olla. Mun kohdalla onnellisuus tarkoittaa, että tunnen itseni luotetuksi , rakastetuksi , turvatuksi ja hyödylliseksi . Haluan uskoa, että ihmiset pitävät mua luotettavana ja voivat kertoa mulle asioita kuin asioita, ilman, että heidän täytyy pelätä, että asia on puolen tunnin päästä kaikkien ti