21.11.2015

AirAsia kuuseen

 photo IMG_1724_zpswkaod35q.jpg Otsikosta voikin jo päätellä mitä valituspostaukseni koskee.

Kuinka olenkaan odottanut sitä hetkeä, kun pääsen näkemään vanhempani Thaimaan Phukettiin uuden vuoden jälkeen. Nyt se on vihdoin tapahtumassa.
Viikko sitten olin varma, että olin menettänyt vajaa 2000 Australian dollaria ja koko reissu olisi peruttu. Jotain tapahtui yrittäessäni buukata lentoja ja hotellia Air Asian kautta. Tuo on yksi syy minkä takia blogi on jäänyt pimentoon tässä kuussa. Oon tapellut kokonaisen viikon pankkini ja Air Asian kanssa, pidätellyt itkua ja paniikkia. Vain, jotta saisin rahani takaisin, jotta pääsisin näkemään vanhempiani. 2000 dollaria ei ole pikkuraha. Se on mun kahden kuukauden nanny-palkka.

Tarkoitukseni oli siis lentää Thaimaan Phukettiin Air Asialla, mutta buukkauksen yhteydessä kävi jokin moka eikä mikään mennyt läpi, mutta tililtä katosi lähemmäksi 2000 Australian dollaria. Aluksi ajattelin niiden palautuvan, mutta pankkiin soitettuani olin lähellä paniikkikohtausta. Soitin Air Asialle ja Air Asia Go:lle ja tiedustelin saisinko rahani takaisin. Vastaukseksi sain, ettei heillä ole rahojani, mutta rahani näyttivät menneen jonnekin. Asiakaspalvelu oli naurettavaa. Jonotin tuntikaupalla, että pääsen puhumaan LiveChatille?!? LiveChatille?!?! Lopulta sain chatin kautta yhteyden Air Asian asiakaspalvelijaan, mutta eihän se mihinkään johtanut. Eikä johtaneet sähköpostit, screenshottien lähettämiset tai puhelinsoitotkaan. Yhtä tyhjän kanssa. En ollut sinänsä lukenut huonoa palautetta Air Asiasta, mutta Facebookin avattuani alkoi pelottamaan. Menetinkö juuri 2000 Australian dollaria?
Soitin pankilleni ja kysyin onko mitään tehtävissä. Pankki kertoi tarvitsevansa faxin Air Asialta, joka todistaa ettei heillä ole rahojani. Air Asian mukaan se ei ollut mahdollista, koska heillä ei näkynyt mitään tietoja. Pankiltani sain onneksi erittäin hyvää palvelua, ensimmäistä kertaa lukuunottamatta.

Noh viikon päästä kaikki oli onneksi hyvin. Sain rahat takaisin tililleni ja sain vihdoin buukattua lennot ja hotellin. Vaikka lentojen ja hotellien hinnat olivat nousseet reilusti, sain silti erittäin kivan näköisen hotellihuoneen neljän tähden hotellista. Tiedoksi! En lennä Air Asialla. En sitten minnekään. Enkä suosittele kenellekään. Facebookikin pursuaa pelkkää negatiivista palautetta.

Tässä tämän kuukauden avautuminen. Hyvää sunnuntaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3