27.3.2015

Kolmas vuosikymmen

 photo IMG_0960_zpsuqdjitx2.jpg
Iltaa! Harmi, että pääsin vasta tähän kellon aikaan kirjoittamaan teille, mutta mun aamu ja päivä ovat olleet erittäin hektisiä. Heräsin aamulla innoissani tajuttuani, että mulla on synttärit tänään! Kolmas vuosikymmen lähti käyntiin. Hui apua. Aloin heti herättyäni valmistelemaan kotia ja ruokia sukulaisia varten, joiden oli määrä saapua klo 13 synttärikahveille. Juoksin kauppaan hakemaan lohitahnan ja mokkapalojen ainekset. Palattuani kotiin otsa hiessä, jouduin lähtemään uudestaan kauppaan tajuttuani, että leivinpaperi on loppunut. Lopulta kuitenkin sain kaiken tehtyä ja jäipä jopa hieman ylimääräistä aikaa ennenkuin vieraat saapuivat. Oli ihana saada sukulaiset käymään myös täällä, kun pian sekään ei ole enää mahdollista. Sukulaisten lähdettyä ryntäsin salille perjantaireenille. Joka sinänsä oli turha, koska kotiin tultua ahmin mahani täyteen mokkapaloja. Ah nam ne on niiiiiin hyviä! Nyt vihdoin pääsin istahtamaan sohvalle ja pian sänky kutsuu, koska oon aivan puhki.

Huomenna on tiedossa mukava päivä. Aamupäivästä hieman kuvaushommia, iltapäivällä Mamma Mariaan (jälleen) syömään ja siitä Sibeliustalolle katsomaan Sami Hedbergiä.

Mun on myös täytynyt kertoa ja näyttää teille mun viime viikon lauantaista, kun olin katsomassa vakiotanssien suomenmestaruuskilpailuita. Lisäksi mut on muutamaan blogihaastikseenkin haastettu, joten nekin pyritään toteuttamaan lähipäivinä!

Mutta nyt Bode iltapisulle ja siitä suorinta tietä petiin!
 photo IMG_0912_zpsfy4si1iv.jpg
 photo IMG_0949_zpsyfm9p5pu.jpg
 photo IMG_0922_zpsuhrgyyqf.jpg


Eveliina

2 kommenttia:

 1. Onnittelut :) Oletko muuttamassa, kun vihjaisit jotain siihen suuntaan, ettei kohta ole enää mahdollista kutsua sukulaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ollaanpas sitä tarkkoja, mutta ihan oikein epäilet :)
   Muutan takaisin kotihoodeille ennen kesää :) Mutta minkä takia, se selviää pian!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3