22.9.2014

Viikko 39

Hyvää viikonalkua kaikille!

Taas on uusi viikko saatu alkuun. Tänään mulla oli viimeinen yo-uusintakoe, joka oli äidinkielen esseekoe. Keväällä kirjoittelin 4-5 sivun mittasta esseetä noin 4 tuntia ja tällä kertaa kirjoitin neljä sivua alle kolmessa tunnissa? Yllättävän nopeasti sain kirjoitettua, mutta mikäs siinä jos juttua vaan lensi. Hirveesti oli taas vaihtoehtoja mistä kirjoittaa, mutta mun valinta oli aika selvä.
Toivottavasti essee menee paremmin kuin keväällä, koska tekstitaidon alustavien tulosten mukaan en saanut nostettua kevään pistemäärästä. Onneksi kuitenkin sain edes sen minkä keväällä enkä alle, vaikka olikin niin sekavat fiilikset tekstitaidon jälkeen.

Viikonloppu meni odotettua rauhallisemmin. Vanhemmat lähtivät mökille ja jäin suurimmaksi osaksi ajasta "nauttimaan" yksinolosta. Ei vaan, kyllähän tuon taas kesti vaikka oli odottanut, että suunnitelmat toteutuisi. Varsinkin kun flunssa on vihdoin jättänyt munkin kropan rauhaan.
Lauantaina uskalsin lähteä jo pitkälle kävelylenkille. Onneksi kroppa tuntui olevan mukana meiningissä. Innostuin lopulta sen verran, että kävelin muutaman kilsan pidemmän lenkin kuin yleensä. Loppukilometrin aikana mutustelin muutaman omenan suuhuni, kun jotkut ihanat ihmiset oli päättäneet antaa omenansa kaikille jaettavaksi :) Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa ihastelemaan kotipaikkakunnan maisemia. Vaikka pelkkää peltoa onkin ympärillä, on se silti mun mielestä miljoona kertaa kauniimpaa kuin kerrostalot ja ihmisiä täynnä olevat torit. Ja se raikas ilma mitä pääsee hengittelemään täällä "maalla".
Lenkin jälkeen menin ulkoporealtaaseemme nauttimaan päivän viimeisistä aurinkoisista hetkistä ennen kuin aurinko menisi puiden taakse piiloon. Tulihan siinä sitten nukahdettuakin.

Tänään mulla on töitä ja työvuorot jatkuu keskiviikkoon asti, jonka jälkeen pääsen Lahteen kotiin. Mun harmikseni kuntosalikortti vanhenee 25.päivä ja yli viikko meni sairastelun ja Hämeenlinnassa olon takia hukkaan :( Mitäköhän sitä nyt sitten keksisi, kun nykyinen kuntosali kortin vanhenemisen lisäksi vielä suljetaan kokonaan? Kai sitä täytyy taas alkaa tutkiskelee keskustan kuntosaleja. Höh, just kun oli löytänyt kivan salin.
Eveliina

EDIT; Otsikko kuuluisi oikeasti olla Viikko 38. 

1 kommentti:

  1. Vitsi ihana tää sun blogi. Ihanan positiivinen. :)
    Liityinpä lukijaksi!

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3