2.9.2016

Hidas paluu

Moikka!

Melkein tuntuu luonnollisemmalta kirjoittaa englanniksi, koska pelkästään jo kieltä vaihtamalla kirjoitus tuntuu kiinnostavammalta. En tiedä onko se vain mä, kun oon tottunut kuulemaan englantia niin paljon ympärilläni viimeisen vuoden aikana.

Tätä kirjoittaessa vietän viidettä tuntia hengaillen Hong Kongin kansainvälisellä lentokentällä odottaen malttamattomana jatkolentoa Sydneyyn. Samalla siemailen Starbucksin cafe lattea soijamaidolla tuosta kuuluisasta pahvimukista.

Mikä sai mut pitämään näinkin pitkän tauon blogin kirjoittamisesta? Kyllä, mä sanoin tauon. En ole missään vaiheessa lopettanut, vaikka muutamat sitä kommenteissa ovat tiedustelleet. Pidin tauon, koska päästin itseni taas siihen pisteeseen, milloin bloggaamisesta syntyi liian isoa stressiä. Siis ihan oikeasti. Stressasin, milloin jaksan muokata kaikki ihanat kuvat, mitä olen viikolla kuvaillut ja miten kerron teille viimeaikaisista tapahtumistani. Ehkä kaikista eniten se kuvienmuokkaus vei multa sitä intoa blogata. Kun bloggaan, haluan, että postaus näyttää silti multa. Täynnä kivoja, värikkäitä kuvia, just niinkun mäkin oon.
Mua ei ole siunattu hyvillä puhe- tai kirjoitustaidoilla. Takertelen ja tekstatessakin sanajärjestykset ja taivutukset ovat yleensä aivan päin pyllyä. Ja nyt kaikki ovat vielä vahvistuneet sen jälkeen, kun aloin puhumaan englantia joka päivä. Kielen vaihtaminen päivittäin on ainakin mun kielihuulia rasittanut.
Mutta silti musta tuntuu siltä, että haluan jatkaa bloggaamista. En tiedä kelle tätäkin postausta kirjoitan. Ehkä vain itselleni, kirjoittamisen ilosta. Satun vain julkaisemaan sen blogissani, joka on julkinen kaikille.
Tähän postaukseen ei tullut mitään kuvia, koska en jaksanut alkaa muokkaamaan mitään. Enkä vaan voi laittaa mitään muokkaamattomiakaan kuvia. Oon siinä mielessä perfektionisti. Kun jotain lähdetään tekemään, niin se täytyy tehdä täydellisesti, muuten en ole tyytyväinen lopputulokseen.

Myös yksi iso syy minkä takia blogitauko venyi niinkin pitkäksi mitä se nyt oli, on videoiden tekeminen. Mä nautin siitä ihan suunnattomasti ja se on ihan selvää, että pystyn antamaan itsestäni paljon enemmän videoilla, kuin postauksissa. Mun kanavan voi tilata tästä linkistä https://www.youtube.com/channel/UCs9Dma2JIxCjX0ZcZkVLsYQ.
Jatkan videoiden tekemistä. Oon muunmuassa kuvat pätkiä mun kesästä Suomessa, josta aion tehdä koosteen. Samoin oon tätäkin reissua jo alkanut kuvaamaan. Tuntuu kivalta kuvata.

Nähdään taas myöhemmin. Tässä mun paluu blogimaailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3