6.11.2015

Sanatonta

Tällä viikolla oon tuntenut itseni erittäin laiskaksi bloggauksen suhteen. Oon yrittänyt lähes tulkoon joka päivä luoda jonkinlaisia lauseita pääni sisällä vaeltavista ajatuksista, mutta vielä tähän päiväänkään mennessä en ole saanut muodostettua lauseen lausetta. Alapuolella kuitenkin kuva sneakpeekiksi mitä tuleman pitää! Aika näppärät maisemat vai mitä?
 photo PB010076muo_zpsfzbo0yav.jpg photo File 1.11.2015 17.53.34_zpstl1v8yc8.jpgViime viikonloppu oli jälleen kerran täynnä ihania maisemia ja meininkiä, mutta musta ei nyt vaan tunnu siltä, että haluan kirjoittaa siitä. Johtuuko se vain siitä, etten jaksa toistaa samanlaisia postauksia kerta toisensa jälkeen - ehkä, en tiedä. Haluan tehdä jotain erilaista. Kehittyä kirjoittajana ja postauksien rakentajana - ylipäätänsä bloggaajana.
 photo PB020123_zpskpovqlgo.jpg
Tänään on viikonlopun ensimmäinen päivä eli perjantai. Tänään taas luvassa kivaa tekemistä illaksi, nyt puntaroin kuinka saisin tehtyä jotain hyödyllistä päiväsaikaan. Koska menen salille, menenkö salille, kuvaanko teille videota vai löhöänkö poolilla. Taidan kallistua poolin puolelle. Kuuntelen Spotifyn viimeisimpiä uutuuksia. Tällä hetkellä soi Sam Smithin Drowning Shadows. Masentava kappale.
 photo PB020119_zpshufgmu1s.jpg Päätän postauksen Anssi Kelan 2080-luvulla coveriin. Nyt mulla on hyvä fiilis. Hyvää yötä Suomi, hyvää huomenta Australia.

2 kommenttia:

 1. Ei jestas miten kauniita kuvia, voi eiii matkakuumetta!:D Mulla oli tuo sama ongelma, tuntui raskaalta toteuttaa samanlaisia postauksia toisensa perään, mutta tänään julkaisin jotain erilaista. Ihan pienellä lähdin liikkeelle, mutta suurempia on mielenpäällä ja tuo pienikin erilainen postaus virkisti kummasti.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mahtavaa jos saan aiheutettua matkakuumetta :P
   Nyt onneksi tulossa erilaista juttua ja videotkin onneksi piristavat paljon!

   Ei vaan jaksaisi aina tehda kerta toisensa jalkeen paivakirjatyyppisia postauksia!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3