3.10.2015

Uusi lemppariripsari

Ah täällä rupee vihdoin näyttämään kesältä! Ehkä jopa vähän pelottaa, kun ensi viikon sää näyttää lähemmäksi 40 celsiusastetta. Enhän mä edes ole kokenut sellaista kuumuutta (joojoo sauna..). Mutta aion ottaa kaiken ilon irti. Meidän uima-allaskin on vihdoin siivottu kuolleista lehdistä, joten voidaan hyvillä mielin pulikoida poikien kanssa päivät pitkät!
 photo PA030341_zpsrsv3lgtj.jpgNyt asiaan! Mun luottoripsari, Maybellinen vedenkestävä The Colossal Volum' Express, on päässyt loppumaan (nyyh), joten oli aika lähteä hakemaan uusi tuubi. Mun järkytykseksi, en löytänyt kyseistä ripsaria lähimmästä kauppakeskuksestani, vaikka silläkin on kokoa sen verran, että oon eksynyt sinne - muutamaankin kertaan. Mutta, koska joku ripsari oli saatava, päätin kokeilla rahatilanteen vuoksi toista Maybellinen vedenkestävää ripsaria. Ja sen takia vedenkestävää, koska normaali ripsiväri ei pidä mun ripsiä kaarevina, kuin sen viisi minuuttia taivutuksen ja värin jälkeen. Ja vedenkestävyys tietenkin plussaa! Koska lähimmässä Pricelinessa ei ollut muuta kuin muutama vedenkestävä ripsari, tein päätöksen harjan muodon perusteella. Lopulta päädyin Maybellinen Pumped Up! Colossal Volum' Express ripsiväriin.
Harja on todella muhkea, jonka takia vähän pelotti, erottelisiko se ripsiäni tarpeeksi. Harja kuitenkin osoittautui erinomaiseksi ja harjan paksuimmalla kohdalla saa levitettyä ripsaria ulkonurkkaan aivan loistavasti! Jos vaan välttää taivuttamasta uloimpia ripsiä liikaa (tällä kertaa epäonnistuin siinä).
 photo PA030307_zps8ut1fsm9.jpg Tässä ripseni ennen ripsaria. Ripseni ovat pysyneet yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka ripsienpidennyksiä käytin yli kaksi vuotta ilman taukoa. Lisäksi oon käyttänyt ripsiseerumia, jolla on varmasti ollut vaikutusta ripsien hyvään kuntoon ja kasvuun. Tuntuu silti aika orvolta ilman pidennyksiä haha!
 photo PA030321_zpsd1an3x0g.jpg Ja tässä ripsarin jälkeen. Rehellisesti sanoen oon yllättynyt, kuinka hyvin oon pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä. Olin varma, että pystyn olemaan ilman pidennyksiä korkeintaan muutaman kuukauden. Mutta kappas, kun oppikin levittämään ripsarin tarpeeksi hyvin ja omistaa hyvän markettiripsarin ja ripset niin mikäs siinä sitten.
 photo PA030333_zpsbjmrfydo.jpg Löysin myös erittäin hyvän puolen tässä ripsarissa. Edellisellä ripsarillani (vaikka oli vedenkestävä) oli tapana levitä päivän aikana ylä- ja alaluomille, ripsien koskettaessa luomia. Tämän ripsarin kanssa ei käynyt niin. Ei edes, vaikka lähdin heti ripsarinlaiton jälkeen puolentoista tunnin vaellusreissulle 30 asteen helteeseen. Ihan huippua!
Ripsarilla oli hintaa 20 dollaria Pricelinessa. Yritin löytää netistä, myydäänkö tätä kyseistä ripsaria Suomessa, mutta ainakaan Sokoksen nettimyymälässä tätä ei myydä. Eikä sen enempää löytynyt muitakaan linkkejä, jotka olisivat väittäneet toista. Netistä kuitenkin näyttää pystyvän tilaamaan, jopa halvemmalla. Mutta kertokaa ihmeessä, jos oon väärässä! Aivan huippua, jos tätäkin saa Suomesta.

Mä taas houhotan teille Q&A:n kyselivaiheesta! Muistakaa käydä kyselemässä niin saadaan teille mahdollisimman pitkä video (haha mun jutteluilla siitä tulee pian tunnin mittainen). Klikkaa tästä päästäksesi postaukseen ja kysymysboksiin. Kiitos kaikille, jotka ovat tähän mennessä jo kyselleet!

See y'all!

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3