7.10.2015

Uusi lempparikampaus + ohjeet sen tekoon

Ennen kuin leikkasin tukkani polkkamittaan, mietin usein pystyisinkö tekemään erilaisia kampauksia vai joutuisinko pitämään samaa tukkatyyliä päivästä toiseen? Tai olisiko polkka niinkin vaativa, että sitä pitäisi laittaa joka aamu vähintään vartin, että sen kanssa kehtaisi lähteä ihmisten ilmoille.
Molemmat epäilyni osoittautuivat vääriksi, koska mun on ollut todella hauskaa tämän mallin kanssa. Vaikka en saa enää isoa ja korkeaa nutturaa, osaan tehdä nykyään täydelliset #beachwaves :it. Oon tykästynyt kyseiseen hiustyyliin niin paljon, että se on nähty jo kaksi viikonloppua peräkkäin ja todennäköisesti tullaan näkemään tulevanakin viikonloppuna. Ja sen takia puhun viikonlopuista, koska arkisin en käytännössä ehosta itseäni millään tavalla. Korkeintaan laitan kulmiin ja ripsiin väriä, mutta sitäkin todella harvoin.

Mitä mieltä te olette?
 photo PA040367_zpsafz8uxd9.jpg photo PA040348_zpsoed2inyk.jpg
En myöskään voi lopettaa uuden ripsarin ihailua! Se on niin hyvä!!

Mun ohje täydelliseen biitsilaine-tukkaan (ihanteellinen bob-, tai lob-malliseen tukkaan):

Pese tukka, koska karheat laineet pysyvät paremmin, jos tukka ei ole rasvainen.
Kuivaa tukka tuttuun tapaan. Käytä lämpösuojaa (+ muotoilusuihketta).
Jaa tukka kolmeen-neljään osaan. Aloita alimmasta osasta. Tee suoristusraudalla laineita (jos et tiedä kuinka tehdä laineita suoristusraudalla, katso tämä video).
Toista sama toiselle osalle/kerrokselle.
Kolmannelle (mun kohdalla viimeiselle) kerrokselle, eli päällimmäiselle tehdään tavallisia kiharoita. Tee joka toinen kääntäen suoristusrautaa vasemmalle ja joka toinen kääntäen oikealle, jolloin kiharat kääntyvät eri suuntiin, jolloin lopputulos on luonnollisemman näköinen.
Kiharoiden jälkeen suihkuta kiharoihin kuivashampoota. Nostele eri kerroksia, jolloin kuivashampoota saadaan joka kiharaan.
Haro hiuksia sormien läpi, jonka jälkeen suihkuta suolasuihketta alhaaltapäin latvoihin ja samalla nostaen latvoja. Suihkuta suolasuihketta koko hiusten alueelle samalla puristellen tukkaa. Näin saat kiharat erottumaan. Viimeistele vahvalla lakalla.

Itse tykkään, että tukka näyttää joiltain paikoin märältä, jonka takia suolasuihketta kuluu paljon. Tämä myös auttaa kiharoita pysymään kiharina pidempään. Ja sanoinko, että lookki vain paranee mitä pidemmälle aika kuluu.

Nähdään taas seuraavan postauksen parissa! 

Eveliina

8 kommenttia:

 1. Oot niin upea, ihan täyttä kultaa koko likka.♥

  VastaaPoista
 2. Vitsii, nyt tekis mieli mennä heti heti leikkaan nää aivan liian pitkät hiukset polkaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ma niin suosittelen repaisyja! Viimeisen 6kk aikana tehnyt muuta kuin repaisyja jokainen kerta kannattanut!

   Poista
 3. Ihanat hiukset sulla kaunokainen <3 !

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä täydellinen tukka! <3 Oot upean näköinen! Sopii niin hyvin nuo hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista <3

   Ihanaa syksyä sulle! :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3