Siirry pääsisältöön

Sojua, valoja ja kauniita kukkia

Millonkohan viimeksi viikko on ollut näin täynnä menoa?

Keskiviikkona ja torstaina illat vietettiin Parramatta Lanes:illa, perjantai-ilta mahtavien ystävien kanssa nauttien Korealaista BBQ:tä ja kieroja Soju-drinkkejä. Lauantaina tajuttoman hyvää pizzaa aussipimun kanssa ja sunnuntaina kauniiden kukkien tuoksuttelua. Unohtamattakaan vilkasta arkea kahden pikkupojan kanssa!
Varoitan jo etukäteen, että postaus tulee olemaan kilometrin pituinen, koska kuvia tuli otettua paaaaljon.
 photo PA080380_zpsw8ukva85.jpg  photo PA080377_zpsxagzgaiu.jpg  photo PA080403_zpsnflcrge0.jpg  photo PA080407_zpsqxip4wzc.jpg  photo PA080387_zps7lzlubgs.jpg Parramatta Lanes oli Parramattassa järjestettävä tapahtuma, joka kesti maanantaista perjantaihin. Pienet sivukujat, jotka ovat yleensä tyhjiä, likaisia, jopa pelottavan näköisia, oli muutettu kauniita valoja, live-musiikkia ja ruokaständejä pursuavaksi iloiseksi tunnelmapaikaksi. Ihmiset olivat iloisia, jopa tanssia ja laulua näki. Maistoin ensimmäistä kertaa Pulled pork -hampparia ja mä jäin niin koukkuun! Miksi en ole ennen tajunnut laittaa omenahilloa pulled porkin sekaan?! Tajuttoman hyvää.
Lisäksi tuli syötyä butter chickeniä, friteerattua nutellajäätelöä (omg) ja caramel marenkia. Tämä viikko oli ruoan osalta niin syntinen, että melkein pukkaa morkkista.
Perjantai-iltana suunnattiin aussikavereideni kanssa jonnekin minnelie nauttimaan Korealaista BBQ:tä. Ja, koska mulla on koko illalta vain tämä yksi ruokakuva, taitaa se olla todisteena siitä, että hauskaa oli! Ruoka oli niin tajuttoman hyvää, sojudrinkit erittäin petollisia, mutta hyviä! Aussikaverini kertoi ennen drinkin maistamista niiden maistuvan kuolemalta, mutta loppujen lopuksi maku muistutti erittäin paljon simaa! Voitte vain kuvitella, kun oon yrittänyt selittää englanniksi mitä Sima on.
 photo PA110434_zpsajntiqr9.jpg
 photo PA110424_zpsi1rmjn3y.jpg  photo PA110432_zpsrjqzcnkc.jpg  photo PA110430_zpspqgcafkw.jpg  photo PA110459_zpsl042prs9.jpg  photo PA110462_zpsseiaps1v.jpg photo PA110442_zps6l95kjzj.jpg  photo PA110464_zpsghn4i70s.jpg photo PA110422_zpsy0bps8x3.jpg Tänään pääsin nauttimaan pilvistä, mutta lämmintä sunnuntaita The Grounds of Alexandriaan, joka on ällistyttävän kaunis paikka. Ruokaständejä, kotieläimiä, kauniita kukkia, hyvää musiikkia... lista vain jatkuu. Söin maailman parhaimman hodarin ja suunnittelin jo seuraavaa reissua kyseiseen paikkaan. Seuraavalla kerralla nappaan kahvi- ja granolapussukan mukaani! Tuoksu oli mitä mielettömin.

Huomenna on taas maanantai ja pian on mun aika mennä nukkumaan, että jaksaa taas riehua kahden pirpanan kanssa. Viikonloppu oli erittäin onnistunut ja nyt ei voi muuta kuin odottaa innolla seuraavaa!

Nähdään taas ensipostauksessa :*

Eveliina

In English; This week has been full of action. Day time with my boys and night time with my friends. I got a chance to see Parramatta Lanes twice and I loved it. Great atmosphere, music, people and food. I tried pulled pork hamburger with apple sauce and I got so addicted. Why I haven't tried that before?
On Friday, I spent the night with my Australian friends enjoying Korean BBQ. Food was great, drinks sneaky but good. My Australian friend Louise told me our drinks are going to taste like death but after first drink, it actually tasted like Finnish sima what we usually drink while celebrating Vappu. You can only imagine me trying to explain what sima is in English. Yep, it did not end well. On Sunday my friend took me to see The Grounds of Alexandria and it was beautiful. Beautiful flowers, good music and great food everywhere. Have to go there sometime soon!
Now it's my turn to go to bed. Looking for the next weekend. See you in the next post my mates xx
Remember to vote my blog!! Click here, find my blog (Six Feet Tall) and press "Äänestä" -button. Thank you xx

Kommentit

  1. Oi vitsi, ihanalta näyttää! :) Varsinkin näin nälkäisenä on hyvä katella ruokakuvia... :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv