Siirry pääsisältöön

Six Feet Tall Indiedaysin Blog Awardseissa!

 photo Ehdokasbanneri - Kauneus -Indiedays Blog Awards_zpsnzxsb01i.jpg

Oh my god! Lause, joka on kaikunut suustani, kun oon hämmästellyt asioita kuin asioita tällä kuluneella viikolla. Kuitenkin, tämän viikon isoin OMG-lausahdus pääsi suustani, kun sain blogini sähköpostiin viestin, että Six Feet Tall on ehdolla Indiedaysin Blog Awardseissa vuoden inspiroivammaksi kauneusblogiksi.
Mulle tämä on todella iso kunnia, kun katsoo keiden muiden huikeiden bloggareiden kanssa saan jakaa Beautybox-kategorian.
Haluan pyytää teitä ihania lukijoitani klikkaamaan ylläolevaa kuvaa, etsimään Six Feet Tall ja painamaan "Äänestä" -painiketta, jos koette mun blogin olevan äänenne arvoinen.
Jokainen ääni merkitsee mulle aivan suunnattomasti ja tästä, jos jostakin saan hirmulatauksen motivaatiota blogata enemmän. Täten ollen voin jo nyt sanoa, että paljon on matskua tulossa.

Mun harmikseni joudun kuitenkin missaamaan 31.10 järjestettävät Indiedaysin Blog Awardsit, jolloin voittajat julkistetaan. Täällä toisella puolella palloa kun oleskelen.
Toivottavasti te kaikki sinne pääsevät nautitte koko illasta ja otatte mulle mahdollisimman paljon kuvia, joita voin tsiigailla teidän blogeista.

Nyt on mun aika mennä nukkumaan, eilen nautin aivan älyttömän hyvää korealaista BBQ:ta mun aussikavereiden kanssa. Voi, että miten ihania ystäviä mulla on täällä! Siitä kuitenkin tulossa lähipäivinä oma postauksensa.
Kuvaan myös ensiviikolla Q&A:n vastaukset, joten nyt on viimeiset hetket kysellä mieltä painavat kysymykset. Klikkaa tästä päästäksesi kyselemään!

Hyvää yötä Suomi <3

In English; I'm really honored to be part of Indiedays Blog Awards for the first time ever. Six Feet Tall is nominated for this year's the most inspiring beauty blog. If you think my blog is worth of your vote, click the picture above, keep scrolling till you find Six Feet Tall and press "Äänestä". Thank you so much for your vote. See you in the next post <3


Eveliina

Kommentit

  1. Iso kunnia? Tunnehhan ilmoitetaan itse itsensä mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin kyllä pystyi ilmoittamaan itse, mutta Indiedaysin raati valitsi lopulliset ehdokkaat :)

      Poista
  2. Super kiva että sun blogisi pääsi ehdolle! Mä olin kans tosi otettu kun pääsin lookbookin puolella ehdolle. Kävin antaa tälle ihanalle blogile äänen <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv