10.10.2015

Six Feet Tall Indiedaysin Blog Awardseissa!

 photo Ehdokasbanneri - Kauneus -Indiedays Blog Awards_zpsnzxsb01i.jpg

Oh my god! Lause, joka on kaikunut suustani, kun oon hämmästellyt asioita kuin asioita tällä kuluneella viikolla. Kuitenkin, tämän viikon isoin OMG-lausahdus pääsi suustani, kun sain blogini sähköpostiin viestin, että Six Feet Tall on ehdolla Indiedaysin Blog Awardseissa vuoden inspiroivammaksi kauneusblogiksi.
Mulle tämä on todella iso kunnia, kun katsoo keiden muiden huikeiden bloggareiden kanssa saan jakaa Beautybox-kategorian.
Haluan pyytää teitä ihania lukijoitani klikkaamaan ylläolevaa kuvaa, etsimään Six Feet Tall ja painamaan "Äänestä" -painiketta, jos koette mun blogin olevan äänenne arvoinen.
Jokainen ääni merkitsee mulle aivan suunnattomasti ja tästä, jos jostakin saan hirmulatauksen motivaatiota blogata enemmän. Täten ollen voin jo nyt sanoa, että paljon on matskua tulossa.

Mun harmikseni joudun kuitenkin missaamaan 31.10 järjestettävät Indiedaysin Blog Awardsit, jolloin voittajat julkistetaan. Täällä toisella puolella palloa kun oleskelen.
Toivottavasti te kaikki sinne pääsevät nautitte koko illasta ja otatte mulle mahdollisimman paljon kuvia, joita voin tsiigailla teidän blogeista.

Nyt on mun aika mennä nukkumaan, eilen nautin aivan älyttömän hyvää korealaista BBQ:ta mun aussikavereiden kanssa. Voi, että miten ihania ystäviä mulla on täällä! Siitä kuitenkin tulossa lähipäivinä oma postauksensa.
Kuvaan myös ensiviikolla Q&A:n vastaukset, joten nyt on viimeiset hetket kysellä mieltä painavat kysymykset. Klikkaa tästä päästäksesi kyselemään!

Hyvää yötä Suomi <3

In English; I'm really honored to be part of Indiedays Blog Awards for the first time ever. Six Feet Tall is nominated for this year's the most inspiring beauty blog. If you think my blog is worth of your vote, click the picture above, keep scrolling till you find Six Feet Tall and press "Äänestä". Thank you so much for your vote. See you in the next post <3


Eveliina

4 kommenttia:

 1. Iso kunnia? Tunnehhan ilmoitetaan itse itsensä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin kyllä pystyi ilmoittamaan itse, mutta Indiedaysin raati valitsi lopulliset ehdokkaat :)

   Poista
 2. Super kiva että sun blogisi pääsi ehdolle! Mä olin kans tosi otettu kun pääsin lookbookin puolella ehdolle. Kävin antaa tälle ihanalle blogile äänen <3

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3