Siirry pääsisältöön

Q&A:n vastaukset

Jee! Uusi video ulkona!


Eveliina

Kommentit

  1. Olet niin ihanan pirteä ja kaunis! Blogisi on aivan mahtava ja sinun ansiostasi minuun on purrut blogikärpänen ja kutkuttaisi kauheasti alkaa kirjoittaa omaa blogia:) Sanoit videolla että suhteesi suomessa oleviin ihmisiin on muuttunut, niin oletko edelleen parisuhteessa kuitenkin?

    Hauskaa syksynjatkoa sinne toiselle puolelle maailmaa:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanista sanoista! Tuntuu aina todella hyvalta lukea tallaisia kommentteja<3
    Ja aloita ihmeessa, jos vain silta tuntuu! Kylla taa on tosi kivaa puuhaa!

    Suhteet ovat tosiaan muuttuneet ja ehka vihdoin voin myos todeta, etta mun ja poikaystavani suhde ei kestanyt tata reissua. En sita ala sen enempaa avaamaan, ainakaan nyt.

    Ihanaa syksya myos sulle <3

    VastaaPoista
  3. Heippa! :)

    Kivoja postauksia sulla:) <3 Olin myös sielä kolme vuotta sitten au pairina ja suunnitellusti piti olla puoli vuotta ja oli sama tilanne kuin sinulla, että mietin pitäisikö jäädä pitemmäksi aikaa. En kuitenkaan jäänyt pitemmäksi aikaa ja näin jälkeenpäin olen erittäin tyytyväinen ja iloinen siihen päätökseen, sillä itseasiassa reilu puoli vuotta Australiassa on juuri oikea ja riittävä aika :)

    Sillä niin kuin sanoit suhteet kotona oleviin ihmisiin muuttuivat ja yli puoli vuotta pois kotoa olisi ollut aivan liian pitkä aika, jotta kaikki tärkeät ystävyyssuhteet olisivat säilyneet sekä jatkuvasti Australiassa ollessani oli pelko, että jollekin läheiselleni sattuu jotain. :(

    Joten annan vinkin!:) Nauti nyt ajastasi sielä se puoli vuotta täysillä, sillä itseasiassa se on oikein täydellinen aika sielä. Kotiin kannattaisi palata puolen vuoden jälkeen, ettei jää aivan "ulos" Suomessa tapahtuvista jutuista. :) Ja sitten kun puolen vuoden jälkeen tulisi Suomeen ehtisit tekemään vielä töitä ennen kuin aloitat ne opiskelutkin,jolloin sulla olisi varaa ehkä myös matkustella vähän opiskelujenkin ohella:)

    Ainiin ja sanoisin, että Sydney on ehdottomasti Australian paras kaupunki, olet juuri oikeassa paikassa!!:) Mielestäni Sydneyn lisäksi ei Australiasta tarvitse nähdä paljoa muuta, sillä Sydney on ikäänkuin Australia pienoiskoossa :)


    Ps. Kuinka paljon sulla on sielä kavereita ja minkä maalaisia?:) Kuinka usein näät niitä? Oletko eniten suomalaisten kanssa? (: Löysin myös instagramisi ja mietin, että teetkö sielä vähän jotain mallinhommia vai kuka ottaa susta niitä kauniita kuvia:)? Se kampaaja vai?
    Ainiin ja kuinka paljon saat "pocket moneyta"? Oletko käyttänyt paljon rahaa sielä? Entä omia säästöjä vai au pair rahoja?:)

    Toivottavasti minusta oli jotakin apua ongelmaasi:) Sillä tiedän sen tunteen, kun tekisi mieli jäädä pitemmäksi aikaa, mutta toisaalta kun ajattelee kuinka hurjan pitkä aika jo puolikin vuotta on niin kyllä sen saa helposti riittämään!((: Ja silloisten au pair kavereideni kanssa ollaan myöhemmin juteltu, että Australia on ehkä vähän liian hehkutettu, koska se on loppujen lopuksi aika samanlainen maa ympäriinsä ja kuin sekoitus kaikista muista mantereista ja puolen vuoden jälkeen moni au pair kaverini ja muut ystäväni Australiassa alkoivat tylsistyä ja ikävöidä kovasti kotiin, joten ehkä puolen vuoden jälkeen Australia alkaa jo kyllästyttämään.

    Ihanaa syksyä (siis Australian alkavaa kesää) sulle!:) Tykkään sun blogista <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv