Siirry pääsisältöön

Nuudelimarkkinoilta biitsille

Voi jummijammi kuinka menontäyteinen viikonloppu jälleen kerran. Oliko teillä kiva viikonloppu? Mun viikonloppu sisälsi muun muassa valkoviiniä, BBQ:tä, valkoista hiekkaa, turkoosia vettä, ihania ihmisiä ja ihastuksen tunnetta. Oikeasti lista voisi jatkua loputtomiin.

Oh my how much there was action last weekend! Did you enjoy your weekend? My weekend included white wine, BBQ, white sand, turquoise water, lovely people and the feeling of infatuation. The list could go on forever.
 photo PA160019_zps97tktnwo.jpg Fiilis, kun saat Q&A:n purkkiin ja tiedät pääseväsi syömään nuudeleita!
Perjantaina kuvasin Q&A:n vastausvideon, joten heti kun se on saatu leikattua ja muokattua, saatte vastauksenne teidän kysymyksiinne. Kuvailujen jälkeen kiirehdittiin junalla Sydneyn Hyde Parkiin Night Noodle Marketeille mun aussikamun kanssa. Porukkaa oli törkeen liikaa, mutta jos sitä ei lasketa mukaan, tunnelma, seura ja ruoka olivat erittäin kohdillaan. Voisin vannoa syöneeni maailman parhaimman nuudeliannoksen siellä.

That feeling when you finish filming your Q&A video! The next thing would be noodles!
I filmed the Q&A video on Friday so after editing you'll get your answers! But sorry, video is only in Finnish! After filming we went to Hyde Park with my Aussie friend to experience the Night Noodle Markets. The atmosphere, food and company were success but it was too crowded. Couldn't even find a place to sit. But those noodles = perfection!
 photo File 20.10.2015 12.28.51_zpsz2tbqxpk.jpg
 photo File 20.10.2015 12.28.15_zps0derle8o.jpg Mutta mennäänpä sitten lauantaihin..

What about Saturday?  photo PA170046_zpspcbzckub.jpg  photo PA170034_zps1nei59pi.jpg  photo File 20.10.2015 12.26.56_zpszn5yk3ur.jpg  photo PA170045_zps8bfezzdr.jpg  photo PA170052_zpshg5ajjti.jpg photo PA170035_zps07vcbw79.jpg  photo PA170028_zps1apgfuph.jpg  photo PA170048_zpskhgxbou2.jpg Lauantaina lähdettiin aussikamun kanssa Balmoral Beachille aikaisin aamulla, jonne ajoi abauttiarallaa 30 minuuttia. Ja mitä näistä maisemista nyt voi sanoa? Katsokaa nyt! Kyllä sielu lepää. Rannalla tuli vietettyä muutama tunti rentouttavaa löhöaikaa, jonka jälkeen suunnattiin lounaalle lähimpään meitä miellyttäneeseen lounaspaikkaan.

On Saturday, my Aussie friend showed me Balmoral Beach which is approx. 30-40 minutes drive away from my home. And what can you say about that view? We spent time on the beach and after that headed for lunch.
 photo File 20.10.2015 12.25.45_zps2npz9jmf.jpg  photo File 20.10.2015 12.26.08_zpseqens43i.jpg Myöhemmin vietettiin vähän isommalla porukalla aussien tapaan grillijuhlia. Ylläoleva kuva taitaa olla ainut puhelimen muistissa oleva kuva, joten hauskaa näytti olevan! Eikä vain näyttänyt vaan todellakin oli! Kyllä nämä aussilaisetkin osaavat juhlia kuin suomalaiset!

Mitä sunnuntaihin tulee, suurin osa päivästä tuli vietettyä makoillen piknik-peitolla nauttien valkkarista, erilaisista juustoista, kookos-timtameista ja baseballista. Ja tottakai aivan mahtavien tytsyjen seurasta! Että elämä on ihanaa!

Ja arvatkaa mikä on myös ihanaa? Se, että sain sähköpostiini tiedon, että Six Feet Tall on tällä hetkellä TOP-10 listalla Indiedaysin Blog Awardsien Beautybox-kategoriassa! Äh super iso kiitos kaikille äänestäjille! Jos sä et ole vielä äänestänyt, mutta haluat, klikkaa tästä, etsi mun blogi (tai kirjoita suoraan hakukenttään Six Feet Tall) ja paina "Äänestä"-painiketta. Muistathan, että äänestämisen yhteydessä voi osallistua arvontaan, jossa voi voittaa muun muassa liput Blog Awardseihin ja tavaratalolahjakortteja! Eli kipinkapin äänestämään!

Nyt mä siirryn iMovien pariin, jotta saadaan teille mahdollisimman nopeasti video ulos! Ihanaa tiistain jatkoa kaikille <3

Later that day we had Aussie BBQ. The picture above might be the only picture from that night. I think that only tells we had great time! Good to see that Aussies can party as hard as Finns ( or was it Finlandians? :D) do! On Sunday we were watching baseball and eating biscuits and cheese. Life is good! See you in the next post! 


Eveliina

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv