27.10.2015

Menneisyys toistuu

 photo File 27.10.2015 10.21.04_zpsouwh0ht4.jpg
Viime viikonloppu toisti aikaisempia viikonloppuja. Perjantaina päätin lähteä etsimään kesävaatteita. Tuntui, ettei kaapista löytynyt kuin yhdet sortsit, joita voisi pitää niin lasten kanssa, kuin omalla vapaa-ajallakin. Mukavuuden haluaa kohdata tyylin kanssa tässä duunissa! Yleensä kuitenkin mukavuus vie voiton ja tyyli tulee kaukana kakkosena - haha. Rahaa taas kului enemmän kuin tili olisi sallinut, mutta eipähän harmita, kun jokainen vaate oli bucket listalta! Nyt toivon mukaan pärjää taas vähintään kuukauden ilman shoppailuja, koska säästöt eivät olisi tässä kohtaa pahitteeksi. Miksi? Kerron siitä myöhemmin.
Mutta vitsit vie mitä löytöjä tein! Tämäkin ylläoleva mekko vain 20 dollaria? Ja tästä nyt saa vaikka mitä eri asusteilla!
 photo File 27.10.2015 10.22.02_zpsoxliogfx.jpg Shoppailujen jälkeen eksyttiin extemporee syömään Korealaista BBQ:tä, jälleen. Ruoka ja juoma oli vimpan päälle perfect! Loppuillasta muistikuvat ovat vähän sumuiset. Wonder why..?

Haluan myös tässä välissä kiittää aivan superisti kaikkia mun blogia äänestäneitä Indiedaysin Blog Awardseissa! Olin todella otettu, kun sain tiedon, että blogini oli päässyt TOP10-joukkoon, joten nyt vain odotellaan lopullisia tuloksia, jotka julkaistaan tämän viikon lauantaina, Halloween-aattona 31.10. Itse tosin joudun odottamaan sunnuntain puolelle, koska kellojen siirryttyä, aikaero aussilan ja Suomen välillä on yhdeksän tuntia? Yhdeksän?!?! Välillä on hauska jutella kavereille, kun oon itse jo seuraavassa aamussa ja he vasta menossa nukkumaan.
Lauantaina lähdin käymään keskustassa moikkaamassa suomikavereita. Samalla yritettiin epätoivoisesti etsiä asua Halloweenia varten. Olin ajatellut olevani Marilyn Monroe, kun kerrankin olisi polkkamittainen, blondi tukka, mutta koska sopivaa mekkoa ei löytynyt, luovutin koko asian suhteen. I know, säälittävää. Myöhemmin näin aussitypyäni sushin ja frozen yoghurtin merkeissä (oli muuten kolmas frozen yoghurt annos sinä päivänä).
 photo File 27.10.2015 10.12.56_zpsnex6ydnc.jpg  photo File 27.10.2015 10.14.31_zps4auu8ngk.jpg
Sunnuntaina oli extratyöpäivä ja mikäpä sen parempi idea viettää aurinkoista sunnuntaita muksujen kanssa, kuin mennä Taronga Zoohon! Meidän onneksemme meillä on passit, joten voidaan mennä milloin huvittaa ja niin monta kertaa kuin huvittaa.
Koska viime kerralla ei nähty kaikkia eläimiä, tällä kertaa yritettiin olla missaamatta niitä. Tosin vieläkin jäi tiikerit näkemättä. Aina ne on jossain lomilla, kun ollaan valmiita moikkaamaan!
Jos oot tulossa Sydneyhin turistilomalle, suosittelen ehdottomasti menemään Taronga Zoohon, pelkästään jo maisemat lumoavat! Tästä linkistä voit nähdä muutaman kuvan minkälaisia maisemia Taronga Zoosta voi nähdä. Aika makeita eiks ni? Aikuisen päivälippu maksaa 46 dollaria, lapset (4-15v.) 26 dollaria ja alle neljä vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Ja kuusikin tuntia kuluu hujauksessa! Suosittelen myös tsekkaamaan lintushown!
Ja kyllä muuten uni maistui tuon päivän jälkeen. Hohhoijaa!

ENG: Sorry guys I'm too lazy to translate the whole post, here are the highlights of the weekend! 1. I went to shopping, spend too much money but doesn't feel bad about it. 2. I had Korean BBQ again and the night was great. 3. I had three servings of frozen yoghurt in one day. 4. I went to a zoo with my host kids and had lots of fun. 4. And thank you so much for voting my blog! I was really surprised that my blog was in TOP10. I'll hear the final results on Sunday (aussie time). See you soon!

PS. Ootko jo tsekannut mun Q&A videon? Jos et, klikkaa tästä videoon! Ja muistathan myös tilata mun kanavan :)

Eveliina

3 kommenttia:

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3