25.9.2015

Vinkki: Kuinka saada Invisibobble takaisin muotoonsa?

Kaikki varmasti tietävät puhelinlankapompulat. Kun Invisibobblet ilmestyivät kauppoihin ja bloggaajat alkoivat hehkuttamaan niitä, pian ne olivat loppuunmyyty. Vaikka kolmen pompulan pakkauksella oli hintaa lähemmäksi viisi euroa, ne olivat silti loppuneet kaikkialta. Miksi? Koska niiden sanottiin olevan jämäkämpiä ja katkovan vähemmän hiuksia. Porukka kehui kyseisiä pompuloita ja pian niistä alettiin myymään halpoja kopioita, jotka eivät kuitenkaan ajaneet samaa asiaa, vaan olivat liian "tahmeita", jolloin ne venyttivät hiusta entistä enemmän ja katkesivat helposti. Haistatteko pienen katkeruuden tekstissäni? Kyllä, minäkin "sorruin" ostamaan kopioversioita, jotka toden totta repivät hiuksia normaaleja pompuloita enemmän ja jokainen niistä katkesi kolmannen tai neljännen käyttökerran jälkeen.

Mutta postauksen aiheena ei suinkaan ollut avautuminen Invisibobblejen halpojen kopioiden huonosta laadusta vaan halusin vinkata kuinka saatte vanhat, venyneet Invisibobblet takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Aikaisemmin olisin heittänyt venyneet pompulat roskiin, mutta tämä vinkki todellakin toimii!

Tarvitset vain astian esimerkiksi mukin ja kuumaa vettä.
Laita venynyt pompula astiaan ja kaada sekaan kuumaa vettä. Tadaa! Hämmästyttävän helppoa ja tehokasta. Eipähän enää tarvitse kärsiä venyneistä pompuloista ja rahaakin säästyy, kun ei tarvitse joka kuukausi lähteä ostamaan uusia.
Siinä tämän kerran vinkki! Aiotteko hyödyntää kyseistä vinkkiä?

Nyt on mun aika mennä nukkumaan, hirveen pitkä päivä takana. Shoppailtua tuli enemmän kuin tili olisi sallinnut, mutta ei kaduta, koska mitään turhaa en ostanut!

Nähdään pian <3

Muistattehan, että ilmoitin edellisessä postauksessa (klikkaa tästä postaukseen) Q&A:stä. Eli teidän tehtävänä on kysyä mitä ikinä mieleen tupsahtaakaan ja mä sitten vastaan teidän kysymyksiin videolla!

Seuratkaa myös mun blogia Snapchatissä, tänäkin iltana (teidän päivällä) läpertelin sinne vähän sitä sun tätä! Ja jos et tiennyt vielä nimimerkkiä, niin sehän on eveliinasft.Eveliina

PS. Pian on tulossa yhteistyöpostausta Onniblogien kanssa, pysy siis kuulolla!

8 kommenttia:

 1. Mulla on kopioversioita ollu yli puoli vuotta, yksikään ei ole katkennut ja hiuksia ei lähde/katkea ollenkaan! Joten siksi en vaivaudu ostamaan aitoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sulla kopioversiot toimivat! :)
   Voipi se olla, että oon itse vain turhan raju haha.

   Poista
 2. Mahtava vinkki! Kiitos! :) Mulle ei ole tullut oikeastaan edes mieleen googletella tai ottaa selvää kuinka osan noista vanhoista bobbleista saisi takaisin muotoonsa, niin tämähän tuli kuin tilauksesta. Ilman muuta laitetaan kokeiluun! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä :) Mä oon itse invisibobble-fani, ja pari lörpähtänyttä yksilöä odottaa tuola kohtaloaan :D

  VastaaPoista
 4. Ostin aluksi niitä aitoja ja mulla ne katkes ja veny niin kamalaksi ettei niitä enään jaksanut kieputtaa tukkaan :D sit ostin glitteristä vahvempia puhelinlanka ponnareita ja ne on ihan parhaita! Mulla toisaalta on paksu ja pitkä tukka niin ne jämäkämmät muutenki tuntuu paremmalta päässä:D suosittelen kyl niitä glitterin ponkkii kokeilee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuulostaa ihan loogiselta sun tapauksessa, jos kerran tukka on pitka ja paksu.
   Mulla painvastoin lyhyt ja ohut, jonka vuoksi Glitterin ponkut saatto olla turhan rajuja mulle!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3