22.9.2015

Kysy ja vastaa; KYSY!

 photo File 22.9.2015 20.25.26_zpsakupsnhu.jpg Heippa rakkaat lukijat!

Tämän blogin historian toinen Q&A (eli kysy ja vastaa, jos jollekin jäi epäselväksi) on tulossa ja niin kuin pari postausta taaksepäin kerroin julistavani tämän asian omassa postauksessa, tässä se tulee!
Todella monet ovat olleet kiinnostuneita esimerkiksi mun asumisesta Sydneyssä, työskentelystä au pairina ja vloggaajana olemisesta.

Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus kysyä multa mitä tahansa. Oletko suunnitellut lähteväsi au pairiksi? Oletko tulossa lomamatkalle Sydneyhin, mutta et tiedä missä kannattaisi käydä? Liittyi kysymyksesi au pauriuteen, meikkeihin tai ihan vaan kuulumisiin; kysy vapaasti.
Vastaan kaikkiin kysymyksiin videolla.
Kysymysaikaa on sen verran, kuin itse koen kysymyksiä olevan tarpeeksi, en kuitenkaan muutamaa viikkoa kauempaa pitkitä.

Nyt kaikki ahkerasti kyselemään! Jos kysymyksiään ei halua julkisesti kirjoittaa kommenttiboksiin tämän postauksen alapuolelle, kysymyksiä voi lähettää myös blogini sähköpostiin; eveliina.sixfeettall(at)gmail.com (poista sulut ja at-teksti ja korvaa se @-merkillä).

Jeij oon jo innoissani! Toivottavasti teidän kaikkien viikko on alkanut mahtavasti! Täällä on ollut ihanan lämmintä, vaikka iltaisin on yleensä satanut, kun vuodenajat ovat vaihtumassa talvesta kevääksi ja keväästä kesäksi. Pian voin nauttia kaikki päivät poikien kanssa takapihan uima-altaalla.
See you soon <3


Eveliina

PS. Nyt on pakko kysyä teiltä onko se au pauriudesta vai au pairiudesta? Kumpikin kuulostaa yhtä hölmöltä :D

8 kommenttia:

 1. laita kuvaa talosta missä asut! ja kysymykset haluaisitko jäädä pidemmäksi ajaksi sinne? muuttaa jopa pysyvästi sinne? mikä on parasta siellä? tuntuuko että olisit lihonut/laihtunut siellä? minkälaista ruokaa syöt siellä päivittäin? onko paljon kavereita siellä?

  VastaaPoista
 2. Ikävöitkö yhtään kotiin? Miten oot sopeutunut perheeseen? Lemppari kaupat sieltä? Lempiravintola? :)

  VastaaPoista
 3. Mitä kuuluu? Ootko tottunut jo eri vuorokausi rytmeihin? Ikävöitkö kotiin? Lempi kauppa, ravintola ja paikka sieltä ?

  VastaaPoista
 4. Missä värissä/sävyssä sulla on se anastasian kulmaväri? Minkälaista se on siis se koostumus :D? Ja onko sulla Anastasian contour kit? Jos ei oo aiotko hankkia jos et nii miks et :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://six-feet-tall.blogspot.com.au/2015/05/kulmakarva-asiaa.html?m=0

   Lue tama postaus :)

   Poista
 5. Onko sulla minkälaiset tulevaisuuden suunnitelmat :)?

  VastaaPoista
 6. Millä alueella asut Sidneyssä, tai onks sul pitkä matka keskustaan? Onks näkyny hyvännäkösii aussipoikii? Kuin kauan sä ny vielä asut siel? Voiks tehä q&a videon! Millaset rannat siel on? Laitaks biitsi ja biksu päivitystä blogiin? :)

  VastaaPoista
 7. Onko sun tulevaisuudensuunnitelmat muuttunut nyt kun oot nähnyt erilaista arkea kun Suomessa? Onko tuntunut että suhde kavereihin tai poikaystävään on muuttunut kun on eri aikavyöhykkeellä tai niin kaukana kotoa?
  Onko Australiassa jotain erikoisherkkuja/ruokia/juomia tms. mihin oot koukuttunu tai tykästynyt?

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3