16.9.2015

Circular Quay

 photo P8220212_zpsmiubmtnc.jpgHeippatirallaa täältä Aussilasta!
Mitäs teille kuuluu?

Kai ootte jo tsekannut mun viimeisimmän videon? Muistathan myös tilata mun kanavan!

Tosiaan, viime viikot ovat olleet erittäin hektisiä niin arjen kuin viikonlopunkin osalta. Paljon on keritty näkemään kaikenlaista ja tuntuu, että aika kuluu täällä ainakin 100x nopeammin kuin Suomessa. Mulla on teille ihan hirveesti juttuja kerrottavana ja kuvia näytettävänä!
Halusin myös erikseen sanoa kiitokset Annille ja Hillalle, jotka olivat valinneet blogini heidän top-listalleen <3

Oon myös ahkerasti päivitellyt Snapchattiä, joten jos et vielä seuraa mua niin tee se nyt! eveliinasft

Mutta siirrytään suoraan viimeisimpiin kuulumisiin -->
 photo IMG_0217_zpsqffvfxcm.jpg Teinpä sellaisen repäisyn kampaajalla, että napsasin yli olkapäille ulottuvat hiukseni polkkamittaan. Ja tämä spontaaniratkaisu päätettiin vasta silloin, kun jo istuttiin kampaamon tuolissa. Mutta muuta en voi kuin sanoa, että oli enemmän kuin täydellinen ratkaisu.
Olin pitkään haaveillut salaa polkkamittaisesta tukasta, mutta ala-aste-yläaste -aikojen hiusongelmat (mulla oli koko lapsuuden ajan polkkamittainen tukka) vainosivat mieltäni, joten en ollut aikaisemmin uskaltanut repäistä.
Mitä mieltä te olette? Kannattiko?
Olin todella yllättynyt kuinka helppohoitoinen tämä hiusmalli on! Mun ei käytännössä tarvi muuta tehdä kuin harjata tukka ja tadaa se on siinä. Enkä tarvitse esimerkiksi suoristusrautaa. Sitä käytin viimeksi melkein kaksi kuukautta sitten.
 photo IMG_0318_zps179dj8hz.jpg  photo IMG_0236_zpsuajzflx2.jpg  photo IMG_0226_zpso3hdevhe.jpg  photo IMG_0237_zpsj7tctp1p.jpg  photo P8220214_zps76ua8rsz.jpg Viimeisen kuukauden aikana on juhlittu moneen otteeseen. On ollut taaperoiden ja ystävien syntymäpäiviä ja joskus juhlinta on saanut alkunsa istuessa kavereiden kanssa Manly Beachillä katsellen auringonlaskua, nauttien Timtameja ja hyvää valkkaria. Tajuten kuinka onnellinen oon täällä. Kuinka mä niin tarvitsin tätä. Jokainen ansaitsisi tällaisen mahdollisuuden päästä rakentamaan toinen elämä jollekin puolelle maapalloa. Täällä mä vasta tajusin, kuinka ahdasmielistä, pinnallista, masentavaa omassa kotikaupungissa voi olla. Tai ylipäätään koko Suomessa.
Mulla on ihan uusi elämä täällä ja joskus jopa haluaisi jättää koko Suomi-elämän taakseen ja jäädä tänne. Onhan täällä kuitenkin Skandinavialainen kauppakin, mistä tarvittaessa voi ostaa Marimekkoa ja Fazerin karkkeja. Kaikki siis hyvin.
 photo P8220218_zpsyabsljyk.jpg photo IMG_0180_zpszmy5t5jt.jpg photo IMG_0213_zpsdk8z1ybv.jpg photo IMG_0526_zpskvplfism.jpg Täällä on vihdoin alkanut kevät, eli päivisin mittarit näyttää noin 20-30 astetta. Joo jep. Kevät.
Ensimmäiset rusketusrajat saatiin muutama viikko sitten.
Viime viikonloppuna vietettiin koko aamupäivä ja päivä Bondi Beachillä. Sen jälkeen tuntui, että rentoutus oli tullut todella tarpeeseen rankan viikon jälkeen. Mun ruokatorvi oli kiusannut mua viimeiset kaksi viikkoa, jonka takia se myös vaikutti mun työntekoon. En ollut niin pirteä ja välillä tuntui, että pää räjähtää, jos neljä vuotias kysyi saman kysymyksen kahteen kertaan.
Keskiviikko-torstai välisenä yönä heräsin siihen, etten saanut henkeä. Rintaa pisti ja painoi ja kuvittelin unissani saavani sydänkohtauksen. Sähköiskun tapaisia pistoja tuli vähän väliä siitä eteenpäin. Aamulla olin hädissäni ja suuntasin äkkiä sairaalaan. Lääkäri kertoi ruokatorveni olevan tulehtunut. No se selittikin kaiken. Sain vahvat lääkkeet ja kahden päivän päästä olin taas oma itseni. Vihdoin pystyn taas antamaan kaiken energiani pojille ja pidän samalla hauskaa itsekin. photo IMG_0594_zpsatqr32i0.jpg photo IMG_0495_zpsznf3q2wh.jpg photo IMG_0605_zpsapaytyv4.jpg photo IMG_0484_zpst2hqaizm.jpg photo IMG_0615_zpsbjqxt6hk.jpg photo IMG_0482_zpsjbyld8ft.jpg photo IMG_0593_zpsk7c2lfe2.jpg photo IMG_0485_zpsi1rtcsmt.jpg Pari viikonloppua sitten sain otettua ensimmäiset turistikuvat Circular Quyalla, missä sijaitsee muun muassa Sydneyn oopperatalo ja Harbour Bridge.
Turistivinkki! Oopperatalon juuressa sijaitseva Opera Bar on aivan ihana paikka viettää viikonloppu-iltoja kavereiden kanssa nauttien hyviä sormiruokia, salaatteja ja drinkkejä. Annokset maksavat noin 20 dollarista ylöspäin. Tunnelma paikan päällä on aivan mahtava. Paikalla on yleensä myös soittamassa livebändi.

Haluan tehdä teille kysy ja vastaa-tyylisen videon, koska monet ovat olleet kiinnostuneita niin Sydneyssä asumisesta kuin myös aupauriudesta. Teen siitä isomman ilmoituksen myöhemmin, mutta niin kuin muutkin ovat jo tehneet, kysymyksiä saa lähettää jo nyt!

Koska pojat heräsivät juuri päiväunilta, on mun aika siirtyä leikkimään heidän kanssaan!

Nähdään ensipostauksessa <3 Ja ihanaa syksyn alkua Suomeen!

Eveliina

2 kommenttia:

  1. Näytä videopostauksessa kaikki sun ostokset sieltä tähän mennessä :-):-):-)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3