27.8.2015

Merileijona Charlie

 photo IMG_0062_zpstbi6cfwr.jpgMoro moro! Tuntuipa todella suomalaiselta tervehdykseltä :D
Tällä hetkellä nautin pienestä tauosta, kun nuorimmainen on päikkäreillä, vanhempi koulussa ja vaatteet pesussa. On siis vihdoin aikaa kirjoittaa blogiin.
Eilen (keskiviikkona) tuli täyteen kolme viikkoa. Ihan uskomatonta kuinka nopeasti aika kuluu, mutta samalla silti tuntuu, että täällä olisi ollut jo ikuisuuden. Mulla on aivan mahtavia kavereita täällä ja menoa riittää joka päivälle.

Muutama viikko sitten juhlistettiin poikien syntymäpäiviä menemällä Mosmanin Taronga Zoohon. Tunteja kului yhteensä kuusi. Samalla sai hyvän treenin, koska Taronga Zoossa riittää pieniä ja vähän isompiakin mäkiä ja samalla kun työnnät rattaita, hiki on taattu! Käytiin hyljeshowssa, joka sai meidät kaikki nauramaan ja mut jopa vähän herkistymään herkillä tarinoillaan. Tapasin myös merileijonan nimeltä Charlie, joka nimellänsä nauratti, koska hostperheeni vanhempi poika on myös Charlie! Näin mitä erikoisimpia eläimiä ja söin aivan mahtavan annoksen Fish&Chipsejä. Oh kyllä nyt kelpaisi.
Vaikka en rehellisesti pidä eläintarhoista eettisistä syistä, tuntuu, että Australiassa eläimiä kohdellaan todella hyvin ja oikeudenmukaisesti, vaikka ne elävät kaltereiden takana. Lapsille opetetaan pienestä pitäen miksi eläimet ovat arvokkaita.
Aivan meidän lähellä on iso puisto, jossa elää emuja, eri lajien kenguruita ja lintuja, jotka ovat varta vasten viety sinne, koska ne eivät pysty elämään omillaan, esimerkiksi onnettomuudesta johtuvan vamman takia.
 photo P8110156_zpsuoevjmls.jpg  photo P8070149_zps3kcrihbn.jpg Sydney on kaupunkina todella kaunis! Kauniita isoja puistoa, hienoja nähtävyyksiä ja mahtavia shoppailumahdollisuuksia! Sydneyssä voit tehdä lähes mitä vaan. Ja julkinen liikenne on todella helppo ja lauttoja, busseja ja junia menee kellon ympäri melkein kaikkialle. Jos haluaa tehdä jotain supersiistiä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Harbour Bridge Climbia. Sillalla kävely ei ole halpaa, mutta todellakin koko rahan arvoinen kokemus! Bridge Climb on avoinna 23 tuntia päivässä, joten jokaiselle löytyy varmasti aikaa suorittaa kävely!

Kiinnostaako teitä nähdä lisää videoita Sydneystä? Jos et ole vielä nähnyt mun edellistä videoo Sydneystä, klikkaa tästä, niin pääset suoraan videoon. Muistathan myös tilata mun kanavan (bannerin alta löytyy suora linkki kanavalleni). Psst! Uutta videoo on tulossa, joten kuulolla!
 photo P8110155_zpswvbzswkp.jpg  photo P8070142_zpsouagfsfw.jpg Toivottavasti kaikilla on alkanut uusi kouluvuosi hyvin! Mullakin odottaa koulunpenkki, kunhan vain tuun täältä ensin pois. Mutta mietitään sitä myöhemmin ;)

Nähdään taas <3

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3