16.8.2015

Kiharakeesi ja turkoosia

Heippa! Kello läheni iltayhdeksäätoista, kun päätin alkaa vielä kirjoittamaan blogipostausta. Rytmi on saatu sen verran ennalleen, ettei enää väsytä ennen iltakymmentä. Toivotaan, ettei rytmi veny liikaa, jotta jaksetaan taas maanantaina herätä 06:30, kun herätyskello soi.
Olin eilen ensimmäistä kertaa Bondi beachillä, joka yllättäen näytti paljon pienemmältä, mitä olin sen kuvitellut olevan. Ihanalta se silti näytti, vaikka sää oli pilvinen, tuulinen ja kylmä.
Voi kun se kesä tulisi nopeasti, ettei mun tarvitsisi käydä ostamassa uusia purkkeja itseruskettavia, kun edelliset jätin tarkoituksella kotiin.

En koskaan kirjoittanut postausta mun läksäreistä, jotka pidettiin muutama viikko sitten keskiviikkona. Kirjoitan itse läksäreistä oman postauksen lähiaikoina. Nyt keskitytään mun lookkiin sinä iltana.
Olin tehnyt tosi räväkän tyylin, mutta mun suruksi, iTunes päivitti mun puhelimen ja palautti jotkut vanhat varmuuskopiot ja niin ollen menetin kaikki kuvat, mitä olin puhelimella ottanut. Voi saakelin saakeli. Onneksi olin lähettänyt muutamille kavereille kuvia meikistä ja hiuksista, joten onneksi saatiin jotain talteen.
 photo laksarimeikki_zpsm779cfs6.jpg Lookin miettimiseen ei kulunut aikaa. Tiesin, että haluan keesikampauksen ja silmämeikkiin täytyi lisätä turkoosi vesiraja. Ja niin mä tein. Löysin netistä hyvät ohjeet keesikampauksen tekoon ja silmämeikin bongasin Pinterestistä. Ja vajaan parin tunnin päästä lookki oli valmis. Yllätyin, ettei tukan kanssa tullut ongelmia. Meikin kanssa jouduin tappelemaan muutamaan otteeseen, koska en päässyt meikkaamaan luonnonvaloon, jolloin jouduin myöhemmin korjailemaan meikkiäni, kun huomasin meikkivoiteen paakkuuntuneen poskessa olevaan kuivaan kohtaan. Voi plaah mikä tappelu. Kuinka vaikeaa on levittää meikkivoide tasaisesti iholle?
Silmämeikkiin käytin muun muassa The Balmin Nude'tude ja Kikon meikkipaletteja. Rakastuin tähän silmämeikkiin ensisilmäyksellä, mitäs te tykkäätte?
 photo IMG_0002_zpsoyawlyz2.jpg
Mulla ei valitettavasti ole tätä parempaa kuvaa kampauksesta takaapäin. Jos joku haluaa tietää, kuinka keesikampaus tehdään, ohjeet löytyy helposti googlettamalla "keesikampaus".

Ja haluan taas muistutuksen sanana sanoa, että muistakaa tilata mun kanava Youtubessa (klikkaa tästä), niin ette jää mistään videoista paitsi! Video- ja postausehdotuksia saa aina lähettää!

Kello on nyt 07:45am ja kohta nousen ylös ja alan laittautumaan, koska kohta lähdetään taas keskustan kautta kaverille lounaalle! Nähdään taas <3

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3