3.8.2015

Heippa Suomi!

 photo File 3.8.2015 22.41.28_zpscyjxgyg7.jpg
Iltaa! Arvatkaa missä oon? Oon Helsinki-Vantaan -lentokentällä kansainvälisellä puolella odottamassa Singaporeen lähtevää lentoani. Odottamista on jäljellä vähintään vielä puoli tuntia, ennen kuin konetta aletaan lastata.
Tunteet ovat tällä hetkellä erittäin ristiriitaiset. Tätä on odotettu vaikka kuinka kauan, salaa unelmoitu koko elämän ajan. Nyt se muuttuu konkreettiseksi, jonka takia tunnen myös suurta pelkoa mitä tuleva tuo tullessaan. Mutta mä tiedän sen menevän hyvin. Ja mä voin aina palata kotiin. Sitä ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Uusi video on tulossa! Alkuperäinen ajatus oli saada video ulos vielä Suomessa ollessa, mutta se menee väkisinkin myöhemmäksi. Onneksi mulla on lentokoneessa enemmän kuin aikaa editoida video teille valmiiksi, joten toivon mukaan saan julkaistua sen jo Singaporessa! Pysykää siis kuulolla <3

Eveliina

5 kommenttia:

 1. Hei kivaa matkaa nyt sinne Singaporeen ja kerää paljon uusia rikastuttavia kokemuksia :)! Ja multa löytyy tasan samat pöksyt ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirkku! Singapore on nyt parin tunnin visiitillä nähty (ainakin lentokentän ykkösterminaali) ja nyt siis matka jatkuu pääpysäkille eli Australian Sydneyyn. Vielä odottaa 8 tuntia lentokoneessa istuskelua.

   Poista
 2. Ihanaa reissua! Nauti :) Täällä seuraillaan sun tekemisiä intona :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3