Siirry pääsisältöön

Goodbye Finland, Hello Sydney!

 photo BeautifulSydney_zpszrjvv3ve.jpgHellou kaikille täältä rapakon toiselta puolelta! Pahoittelut, että viimeisestä kunnon postauksesta on kulunut aikaa. Blogi on jäänyt aika toissijaiseksi sen jälkeen kun aloin tutustumaan uuteen elämääni Sydneyssä.
Pikkuhiljaa alkaa arki normalisoitumaan, järkyttävä päänsärky, jetlagi ja flunssa alkaa olemaan takana päin. Hyvä niin, koska asiat tuntuvat sujuvan paljon sutjakkaammin niin.

Unohdin tulla ilmoittamaan teille, että oon julkaissut uuden videon! Jos et ole vielä nähnyt videota, klikkaa tästä, niin pääset suoraan videoon. Muista myös tilata mun kanava Youtubessa, niin et jää mistään paitsi!
Superkiitos kaikille tänhetkisille tilaajille! Teitä tuli yhdessä yössä yli kymmenen! And that's huge for me!

Mitä sanotte, jos palataan viime viikon maanantaihin, kun olin viimeistä päivää Suomessa?
Heräsin aamulla. Aika aikasin, olisikohan kello ollut about kymmenen. Edellisenä yönä sain ensimmäistä kertaa pieniä mahakramppeja jännityksestä. Olin ihmetellyt, miksei mua ollut aikaisemmin jännittänyt sillä tavalla?
Jatkoin pakkaamista siihen asti, kunnes tunsin olevani valmis. Noh, nyt jälkeenpäin ajatellen, olisin voinut aloittaa pakkaamisen muutama päivä aikaisemmin, jotta matkalaukku olisi pakattu järkevämmin. Esimerkiksi, miksi ihmeessä oon pakannut neljä, NELJÄ pikkulaukkua?!?! Pakkasin neljä pikkulaukkua, en yhtäkään vähän isompaa laukkua, joka olisi viimepäivinä tullut erittäin tarpeeseen, kun joudut kantamaan kahden pienen lapsen vaihtovaatteet, vesipullot, vaipat, liinat ja välipalat. Ei muuten mahdu mun pikkuluikkariin tai burchiin. Lisäksi pakkasin vain kaksi pitkähihaista paitaa, koska "no siellähän on vähintään +30 lämmintä, ei siellä koskaan ole kylmä". Ja tästä syystä oon kärsinyt jonkin sortin hypotermiasta. Ja jos joku nyt ihmettelee miksi sanon näin, niin täällä on oikeasti ollut t o d e l l a kylmä. Mittari on näyttänyt parhaimmillaan +15 astetta, mutta iholla se tuntuu +4 asteelta. Lisäksi asunnot ovat todella kylmiä, koska niiden lämmitys maksaa maltaita.
Onneksi sää alkaa pikkuhiljaa lämpiämään ja kohta voi jopa harkita nappaavansa sortsit kaapista.
Okei nyt eksyttiin taas aiheesta. Olin siis vihdoin saanut pakattua ja huomasin, että lähtöön oli vielä kuusi tuntia jäljellä (lento lähti 23:55). Koko loppuaika taisikin mennä vain tappaen aikaa poikkikseni ja äitini kanssa.
Sitten olikin aika lähteä lentokentälle. Kuka ikinä tähän ryhtyykään, älkää ikinä luulko, ettei olisi yksiäkään hyvästejä ilman kyyneleitä. Mulla niitä sattui olemaan enemmän kuin muilla, kun ollaan kaveri- ja perhepiireissä tällaisia itkupillejä. You know it, Essi.
Ajettiin lentokentälle, täytettiin masut Burger Kingissä ja sen jälkeen oli taas itkun aika. Oli nimittäin aika sanoa hyvästit parhaalle ystävälle ja poikaystävälle. Se, että joudun hyvästelemään parhaan ystäväni ja poikaystäväni, oli ainoa ja kamalin asia mitä jouduin tekemään, kun päätin lähteä tänne rakentamaan toista elämää. Mutta nehän eivät onneksi olleet hyvästit, vaan "törmäillään". Koska puolen vuoden päästä me törmäillään taas. Puolivuotta on lyhyt aika, mutta sillä hetkellä se tuntui ikuisuudelta.
Turvatarkastuksen ja viimeisten heilutuksien jälkeen siirryin kansainväliselle puolelle. En ole koskaan tuntenut itseäni niin yksinäiseksi. Ei ollut isi auttamassa, kun piti matkustaa 10 000 kilometrin matka - yksin, pidätellen itkua. Sanoisin sen olevan jännittävin ja pelottavin teko mitä olen tähän mennessä tehnyt yksin. Puolen vuoden päästä vastaus saattaa olla toinen.  photo IMG_0020_zpsxlyxpwpz.jpgSiellä mä istuin, portilla 37 odottaen lentoa Singaporeen, joka tulisi kestämään 12 tuntia. No hyvinhän se meni ja niin myös meni jatkolento Singaporesta Sydneyyn. Ekalla lennolla sain jopa hieman nukuttua, toisella taas en ollenkaan. Saavuin keskiviikkoaamuna Sydneyn lentokentälle. Kello oli 06:15 aamulla, Suomessa 23:15. Kropan kello kiljui unta. Pääsin uuteen kotiini ja nukuin iltapäiväviiteen, jonka jälkeen olin pari tuntia hereillä ja sitten taas nukuttiin. Sen jälkeen aloin kukkumaan viimeistään viideltä aamulla ja nukkumaan mentiin seitsemältä illalla. Vasta nyt kropan kello alkaa tajuamaan milloin on yö ja milloin päivä.

To be continued..

Mulla on teille tosi paljon kuvia näytettäväksi, mutta näytän niitä paremmin omissa postauksissa.

Ajattelin myös tekeväni Q&A:n lähiaikoina. Onko teillä kysymyksiä mielessä, joita haluaisitte kysyä? Jos näyttää siltä, että teillä on paljon kysyttävää mihinkä tahansa liittyen, niin Q&A tullaan varmasti toteuttamaan - videomuodossa. Joten kommenttiboksi huutamaan!

Nähdään taas <3


Eveliina

Kommentit

  1. Voiei itkupilli Veera täällä XD en kestä itteeni. Herkkä teksti😭 terkuin Veera

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv