19.7.2015

Viime viikkoina..

Heippa sunnuntaimakoilijat! Kuten kaikki ovat varmasti huomanneet, oon pitänyt hieman blogitaukoa, välillä tahattomasti, mutta pääosin omasta tahdosta. Mulla oli seitsemän päivän työputki, joka vaati siinä mielessä veronsa, etteivät parin kolmen tunnin postausvalmistelut ja -kirjoittelut kiinnostaneet enää iltakymmenen aikaan. 
Vaikka viime päivät ovat kuluneet pääosin työnmerkeissä, oon silloin tällöin kerennyt tekemään jotain muutakin. Oon ollut muun muassa Ismo Leikolan tv-sarjan kuvauksissa, käynyt katsomassa uusimman Magic Miken ja kuolannut pumpattuja lihaksia, mutta välillä katsonut sormien läpi kiusaantuneena. Juonut maanantaiskumpat ja mennyt CXWORX:n sijasta Turengin Suvirantaan syömään juustoburgerit. Vienyt kolme Ikea-säkillistä vaatteita ja roinaa Hermanssin kirpparille ja lähtenyt sieltä yhden pussillisen kanssa takaisin. Siitä puheenollen, vitsit mitä löytöjä tein! Löysin muun muassa 100% merinovillaa olevan neulemekon vitosella?! How cool is that?

Perjantaina ja lauantaina juhlittiin Wanaja festareita, mun kohdalla biletykset jäivät tänä vuonna lyhyemmiksi, kun en eilisen työvuoron jälkeen jaksanut enää lähteä ulos.
 photo File 18.7.2015 19.28.13_zps4yvremvp.jpg
Onneksi perjantain hulinat olivat niin hauskat, niin eilinen ei jäänyt harmittamaan. Ehkä ensi vuonna pääsen kokemaan Wanaja festarit sisäpuolelta, kun aikaisemmin oon ollut aina töissä. Montakohan kertaa oon maininnut sanat "töissä" tai "töistä" viimeisimmissä postauksissa :D

Oli myös ihana päästä meikkaamaan kunnolla! Sain itseni about tunnissa valmiiksi, vaikka väkersin tukkaani reilusti yli puoli tuntia. Ensimmäistä kertaa onnistuin beachwave-kiharoissa! Jeij! Ja eläköön suolasuihke! Mitä mieltä ootte mun perjantailookista?
 photo File 18.7.2015 19.28.41_zpsjdohun8r.jpg
Yritän parantaa tapani ja postailla teille taas tuttuun tapaan, tulossa muun muassa toivepostaus mun ihonhoidosta! Sitä vielä mietin, tuleeko se video- vai teksti- ja kuvamuodossa. Kummalla tyylillä te haluaisitte nähdä kyseisestä aiheesta? 

Nähdään taas pian <3

Eveliina

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti videota!! :)

  VastaaPoista
 2. Jep, todellakin videota :)

  VastaaPoista
 3. Kivat hiukset, nätti meikki ja kaunis tytsy! :) kiva blogi sulla, liityin lukijaksi :3
  käy ihmees tsekkaas mun blogi, jos hiusjutut kiinnostaa : cutandcurly.blogspot.fi :3

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3