29.7.2015

Nyt äkkiä REFRESH!

 photo refresh_zpsnfj4ahke.jpgHeippa! Sainpas idean kertoa teille, kuinka saatte lähes meikittömästä naamasta (vasen kuva) silmänräpäyksessä vähän enemmän fressin näköisen (oikea kuva)! Pahoittelen, ettei oma lookki ole kovin fressi vaikka kovasti yritin peittää tunnin yöunien aiheuttamat turvotukset silmien alla. Niin siis en yrittänyt.

Päivästä laitoin päivävoiteen jälkeen ohuen kerroksen Garnierin BB-voidetta, muuta en jaksanutkaan laittaa. Illalla tuli kuitenkin ilmoitus, että pian pitäisi lähteä illallistamaan. Voi kääks! Miten saisin refreshattua ilmeeni, ilman että fressaukseen tarvitsisi käyttää tunti aikaa?
Käyttämällä näitä muutamia (taas saa ylistää ripsienpidennyksiä!) kosmetiikkatuotteita kasvojen eri alueisiin;

Highlighteria, poskipunaa, kulmakynää ja huulirasvaa.

Te, joilla ei ole ripsienpidennyksiä, te tarvitsette vielä yhden tuotteen nopeaan pelastukseen ja se on ripsiväri. (Älkää huoliko, mä liityn teidän joukkoonne torstaina, kun päätän "napsasta" kaikki ripset pois ennen lähtöä).

Koska yleisilmeeni oli koko eilisen päivän vähän nuupahtanut, mutta kunnon meikkiin ei ollut aikaa, sipaisin highlighteria (Sleek Makeupin Contour Kit) nenän varteen, liikkuvalle luomelle, silmien sisänurkkiin, amorinkaarella ja kulmaluille. Vaaleanruskealla kulmakynällä (Lumenen kulmakynä sävyssä 3 Blond) vahvistin hieman kulmien rajoja ja "naputtelin" väriä ripsien tyveen, jottei rajaus olisi liian silmiinpistävä. Poskipunaa (Narsin poskipunapuikko sävyssä Portofino) taputtelin hellästi poskille sormin ja laitoin samaa huulille kirkkaan huulirasvan (EOS Passion Fruit) kanssa. Ja lopuksi ripsiväri, jos et omista ripsienpidennyksiä. Tällaisissa tilanteissa ripsienpidennykset pääsevät oikeuksiinsa! Voit myös korvata poskipunan ja kirkkaan huulirasvan värillisellä huulirasvalla (esim. Babylipseillä), mutta tämän postauksen tarkoituksena oli luoda refressattu, luonnollinen meikki mahdollisimman vähäisillä tuotteilla.
Mitä mieltä te olitte? Saiko mun naamataulu hieman refressatumman ilmeen?
 photo P7280139_zpscdmn2k3k.jpg Toivottavasti tykkäsitte! Ja muistutuksen sanana, muistakaa tilata mun Youtube-kanava, koska aion Sydneyssä kuvata aktiivisesti videoita.

Kiitos ja huomenta jälleen <3


Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3