1.6.2015

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti.
Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää.
 photo P5300020_zps1kqhdmff.jpg Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit!
Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta on silti rento ja kesäinen. Ihme ja kumma, mun väkerryksestä tulikin ihan kivan näköinen. Tuplanuttura, jota olin joskus aikaisemmin kokeillut silloin epäonnistuen, onnistui nyt lähes täydellisesti!
Meikin suhteen olin aika improvisoiva ja lopulta päädyin luonnolliseen meikkiin pinkein huulin. Psst! Kuvasin koko meikkisession videolle, joten jos haluatte tietää, miten tein ylläolevan meikin, pysykää kuulolla ; )
 photo P5300074_zps7ashzxjz.jpg photo P5300109_zpspgoqdjbt.jpg
Rakastan juhlia, niitä pitäisi olla paljon useammin!
Toivottavasti jokainen valmistunut sai nauttia ikimuistoisesta päivästä.

Nyt täytyy siirtyä purkamaan muutamat laatikot ja sen jälkeen suuntaan Miljan kanssa salille. Ai että tekee hyvää, kun koko viikonloppu on eletty hampurilaisilla, kebabeilla, karkeilla ja pizzoilla. Ainiin ja suklaakakuilla.

Eveliina

6 kommenttia:

 1. siis tuo mekko ♥ meinasin jo juosten tulla kommentteihin kysymään, että mistä minäki tuollaisen saan, ehkä hieman petyin kun luin sen olevan fb kirpparilta. olis meinaa just sellanen mitä olen ettinyt veljen rippijuhlia varten, tuollainen ihanan värikäs :-)

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskotko jos sanon, että se on alunperin H&M:stä?! :D Ite olin aivan ällistynyt ja ihmeissäni, miten mä en oo huomannut H&M:n sivuilla kyseistä mekkoa.. Ja tää on siitä huippu kun kuosin ansiosta sopii myös juhlaan, mutta materiaalin ansiosta, tätä voisi pitää vaikka joka päivä!

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo sun mekko! Niin ihanan kesäinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tykkään itsekin tosi paljon :)

   Poista
 3. Hei mistä noi aivan ihanat kengät on ostettu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Spirit Storen outletistä, ennenkuin joutui konkurssiin. Eli en usko, että saa uutena enää mistään :(

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3