13.6.2015

Vinkki helppoon kesäkampaukseen

Ihanaa lauantaita kaikille! Mun lauantai lähti käyntiin CXWORX-treenillä. Ah uusi ohjelma on ihan huippu! 

Halusin vinkata teille yhdestä hurjan helposta ja nätistä hiustutoriaalista, jonka Miia Ezen (nimeä klikkaamalla pääset kyseiseen postaukseen) julkaisi blogissaan muutama päivä sitten. Kärsin Miian tavoin ohuista hiuksista ja hiukseni ovat about olkapäihin ylettyvät. Perus arkikampaus -tutoriaaleja tuntuu pursuavan sieltä sun täältä sivustolta, mutta niissä on ongelmana, ettei a) lyhyet hiukset riitä kyseisen tutoriaalin tekoon tai b) hiukseni loppuvat kesken, koska ovat niin ohuet.
Miia teki nopeasta, superhelposta ja suloisesta "letti"kampauksesta videotutoriaalin ja kyseinen kampaus on ensimmäisestä videon katselukerrasta ollut joka päivä käytössä.
Joku myös saattoi huomata, että tyvi on muuttunut vaaleasta tummaksi. Oon kärsinyt kuluneella viikolla pahoista hiuskriisikohtauksista ja hädissäni laitoin kampaajaystävälleni viestiä, josko nyt heti äkkiä tehtäisiin jotain mun tukalle. Mun oli aivan pakko repäistä jotenkin, luonnollinen blondi ei tarpeeksi kuvannut mua. Selasin vanhoja kuvia ja rakastuin vanhaan väriini (kutsun sitä Sini Sabotage -hiustyyliksi) ja sen halusin toteuttaa. Viestittelyn jälkeen, istuin seuraavana aamuna kampaamossa värit päässä. Ja en voisi tyytyväisempi olla. Oon niin superiloinen! Kiitos rakkaalle Sonjalle, joka kestää mun hiusailahteluita! Katsotaan mitä keksin seuraavaksi. Mitäs mieltä te olette? Hot or Not?

Nyt täytyykin alkaa jo meikkaamaan, koska työt kutsuvat. Nauttikaahan lämpimästä päivästä ja syökää paljon jätskiä!

Eveliina

6 kommenttia:

 1. Tukka on hot! Mut kulmat not, ihan liian tummat noin vaaleelle :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes thank juu! Mä rakastan mun kulmia! Ja nyt vielä enemmän, kun ei korostu liikaa, kun tyvikin on tumma ;)

   Poista
  2. Hei Emppu, sä näytät upeelta <3 Hiukset, kulmat ja hymy <3

   Poista
 2. Ihanat hiukset sopii sulle loistavasti oot muutenkin niin nätti :-)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3