11.6.2015

Kamerarakkaus

Moikka! Taas sitä meinasi unohtaa mistä on luvannut kirjoittaa! Nyt esittelen uusimman perheenjäsenen kameraperheessäni. Paljon tuli selailtua erilaisia kameroita eri hintaluokista, mutta lopulta päädyin Olympuksen Pen Lite E-PL 5 -kameraan, joka näyttääkin olevan monen muunkin bloggaajan suosiossa hyvälaatuisten kuvien ja kompaktin kokonsa ansiosta.
Olette saaneetkin jo jonkin aikaa nauttia Olympukseni antimista, kuvasin myös molemmat videoni kyseisellä kameralla, enkä voisi olla tyytyväisempi! Kamera on lähes kaikkialla mukana ja vihdoin saan taltioitua kaiken mahdollisen. Hyvillä mielin!

Paketin mukana tuli itse kameran runko, 14-42mm 1:3.5-5.6 kittiputki, salama ja johtohärpäkkeet. Tähän mennessä kittiputki on ihan hyvin riittänyt, mutta tulevaisuudessa on tarkoitus hankkia jotain muutakin. Tosin Canonissani on sen verran iso putki, että uskon, että tämän kameran kohdalla leikittelen vain erilaisilla linsseillä. Hintaa kertyi postikuluineen vähän vajaa 400 euroa.
Tästä linkistä pääset kyseisen kameran teknisiin tietoihin.
Alla olevat kuvat on kuvattu uudella puhelimellani (iPhone 6), koska Canonista oli tuolla hetkellä akku loppunut.
 photo img_489274_zpsd5zuaaao.jpg
 photo img_292058_zpsyla7ygds.jpg photo img_393529_zpsolxrrlg8.jpg
Kompaktikamera, jolla saa juuri sopivan värikkäitä ja valoisia kuvia. Bloggaajan unelma siis!
Vielä on kuitenkin paljon kikkoja mitä en ole vielä löytänyt, mutta kokeilemallahan kaikki selviää! Mitäs te olette mieltä uuden kameran tuotoksista? Mä tykkään tosi paljon!
 photo P6050239_zpswkkym2hh.jpg photo P6060285_zpsftk4jwto.jpg  photo P6060340_zps1cnhqnqr.jpg  photo P5270211_zpsngawulxn.jpg  photo P5220097_zps5kq88mux.jpg
Kuva otettu Miljan kameralla (Canon EOS 450D), havainnollistamaan Olympuksen kokoa.
Vihdoin mä ja te saatte nauttia parempilaatuisista kuvista ja voitte unohtaa ne kamalat iPhone 5:n kameralla kuvatut pikselimössöt. Jos tulee tilanne, jolloin kameraa ei ole mukana (mikä nykyään on todella harvinaista), saan onneksi kuvattua uudella iPhone 6:llani, jonka kävin hakemassa eilen iPhonen 5:n tilalle. Ihana tunne, kun puhelin toimii! Mutta koonsa puolesta joutuu kyllä hetken aikaa totuttelemaan, terveisin "omistan universumin pienimmät kädet". 

Ja halusin vielä kiittää kaikkia edellisten postausten kommentoijia! Mahtavaa huomata, että jotakin oikeesti jopa kiinnostaa mun videot ja saa vielä niiden ansiosta hymyn huulille! Lupaan tehdä lisää :)

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3