6.5.2015

Vappuriehat

Holaa! Voi itku miten mua risoo. Oon viime sunnuntaista asti yrittänyt kirjoittaa teille postausta, mutta jumankekka kun tämä mun kone uusien päivitysten takia ei anna mun ladata kuvia minnekkään?! Kyllä ne koneelle tai tarkemmin sanottuna Kuvat-osioon (,joka ilmestyi viimeisimmässä ohjelmiston päivityksessä) latautuu, mutta kun niitä pitäisi esimerkiksi nettiin ladata niin ei millään onnistu. Koko ikkuna ei edes näytä, että olisin mitään kuvia ladannut. iPhoton kautta lataaminen onnistuu ongelmitta, joten oon sitä nyt käyttänyt uusimpien kuvien kanssa, mutta en tietenkään saa vanhempia kuvia, jotka ovat Kuvat-osioon ladattu, siirtymään iPhotoon. Ääks!

Osaako joku Macbook-nero kertoa mulle kuinka saisin homman taas pelittämään?

Kun olin ylläolevan avautumisen kirjoittanut, sain jostain kumman syystä tuotua kuvat myös iPhotoon, jonka kautta kuvien lataaminen nettiin oli mahdollista, huh! Mutta en siltikään ymmärrä, kuinka se ei onnistu Kuvat-jutskan kanssa.
 photo IMG_1372_zpsgcrhqjsf.jpg
Siirrytään nyt kuitenkin iloisempiin juttuihin ja palataan ajassa taaksepäin vapun viettoon. Vappu oli tänäkin vuonna hauska, mutta kai sitä täytynee myöntää, että aikasempina vuosina se on ollut parempi. Suunnitelmat menivät uusiksi, koska vakkaripaikka ei ollutkaan mahdollinen ja lopulta kaikki jäi niin viime tippaan, että kaikki joutuivat erilleen.
Vietittiin alkuilta kaverilla, jonka jälkeen osa meistä siirtyi Hämeenlinnan Rantakasinolle kuuntelemaan hyvää livemusiikkia. Lopulta matka eteni vielä keskustaan.
 photo vappuasu_zps3twmwh75.jpg
Tänä vuonna olin pukeutumisen suhteen aika maltillinen (,kun vertaa muiden vuosien vappuasuihin/meikkeihin, jotka saattoivat olla erittäin värikkäitä). Olin juuri saanut revittyä netistä ostamani farkut (vink vink, tulossa juttua vielä tällä viikolla!) ja halusin yhdistää ne vappuasuuni.
Meikinkin pidin suht maltillisena, tottakai meikkasin vahvemmin verrattuna normaaliin arkimeikkiini, mutta tänä vuonna silmissäni ei ollut jokaista sateenkaaren väriä :D
 photo IMG_1360_zpst3eabx2d.jpg
 photo IMG_1415_zpsgwngf7fu.jpg
Mun on vielä ihan pakko mainostaa! Lahden kauppahallissa sijaitseva kahvila Annika tarjoaa kaupungin parhaat ja halvimmat salaatit! T on mulle jo jonkin aikaa siitä vinkkaillut, mutta ikinä ei ole tullut aikaisemmin käytyä. Viime torstaina olin kuitenkin niin laiskalla tuulella ruoanlaiton suhteen, että päätin hakea Annikasta salaatin. Ah miten hyvää se oli! Ensinnäkin, salaatti maksaa VAIN 6 EUROA?! Ja ne ovat niin isoja annoksia, etten ole kertaakaan jaksanut kerralla syödä (ja mä kuitenkin syön nykyään saman kokoisia annoksia kuin T). 
Musta tuntuu, että alkaa kokoajan tuntumaan pahemmalta ja pahemmalta muuttaa pois Lahdesta, kun tietää jättävänsä kodin ja lempparisalin lisäksi myös ihan mahtavia ruokapaikkoja. Nyt täytyy ottaa kaikki irti vaikkei lompakko siitä tykkääkkään haha!

Nyt siirryn Tuulitunnelin pariin, joka jäi eilen näkemättä!

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3