24.5.2015

Tunteikas viikonloppu

Tämä viikonloppu on sisältänyt paljon tunteita. On tunnettu kaipuuta ja surua, iloa ja riemua, helpotusta ja kiitollisuutta, jopa ahdistusta. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin helpotus ja kiitollisuus. Helpotus siitä, että läheinen on hyvästelty viimeistä kertaa eikä mitään jäänyt sanomatta. Kiitollisuutta siitä, kuinka ihania sukulaisia ja ystäviä mulla on.

Saavuttuamme perjantaina Miljan kanssa Lahteen, lähdettiin etsimään ruokaa, mutta sitä ennen käytiin nappaamassa muutamat kuvat uudella kamerallani. Oon kuin pikkulapsi jouluaattona, kun ei meinaa pystyä keskittymään mihinkään muuhun kuin uuteen leluun. Hirveesti on kuitenkin vielä opeteltavaa, kun on viimeiset viisi vuotta kuvaillut vain Canonin kameralla.
Takki Gina Tricot // Paita ? // Laukku Louis Vuitton // Farkut Bik Bok // Kengät Spirit Store
Jouduin lataamaan isoimmat kuvat Bloggerin kautta, koska Photobucket pienensi isoimmat kuvat, todennäköisesti johtuu siitä, että käytän ilmaisversiota. Harmi vain, että Bloggerin kautta ladattujen kuvien laatu kärsii ja ne menevät blurriksi.

Oon aina tottunut olemaan kameran takana valokuvaamassa, joten "mallina" toimiminen on vaikeaa ja joskus jopa epämukavaa. Oli kuitenkin kiva, että oli kaveri, joka kuvasi muutamat asukuvat, vaikken ikinä ole ajatellut, että postailisin blogiini asukuvia. Never say never.
 photo P5220065_zps9doey9fu.jpg  photo P5220112_zps3maauox7.jpg  photo P5220130_zpsie1ygdig.jpg  photo P5220128_zpsqaazr3ty.jpg  photo P5220132_zps8faerg4c.jpg
Kuvailujen jälkeen oli pakko saada pientä purtavaa, koska pöytävaraukseen oli vielä monta tuntia. Päädyttiin syömään Arnold'sin veggie-toastit.

Pöytävaraus oli tehty tuttuun ja turvalliseen Mamma Mariaan. Annoksen valinnassa ei tälläkään kertaa kestänyt kauaa, kun tiesin ottavani vakkariannokseni. Ja nam nam nam, oli jälleen kerran taivaallisen hyvää. Syömingien jälkeen kierittiin takaisin meille ja ängettiin masuihimme vielä Makuunin irttareita ja nautittiin leffasta.
 photo P5230149_zpsljehprsc.jpg photo P5230145_zps1mw23pxz.jpg photo P5230156_zpsco5fjxkd.jpg Olin luvannut tehdä ystävälleni meikin ja kampauksen hänen poikaystävän yllätyssynttärijuhlia varten. Pitkästä aikaa pääsin sotkemaan muidenkin naamoja.
Meikistä tuli juuri sellainen, kuin oltiin suunniteltu! Ihanan luonnollinen. Ei olisi tullut mieleenkään laittaa Meskulle yhtään enempää pakkelia, varsinkin kun hänellä on luonnostaan todella kaunis ihonsävy ja ihanat pisamat!!
Kiitokseksi sain oransseja ruusuja ja lempisuklaatani. Ruusut eivät olisi voineet tulla parempaan paikkaan, kun aamu oltiin vietetty haikeissa merkeissä.

Aurinkoista sunnuntaita <3


Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3