Siirry pääsisältöön

Suncaroten-aurinkokapselit

Hellureii! Mikä sen parempaa, kuin herätä kahdeksalta aamulla, jolloin päivät tuntuvat paljon pidemmiltä! Hirveesti saanut jo nyt aikaiseksi. Kohta kuitenkin täytyy aloittaa tavaroiden pakkaus ja kaappien siivous, jotta pääsee iltapäivästä vielä salille.

Tänään jutellaan aurinkokapseleista. Onko jollakin jo kokemusta? Mä oon vielä ihan untuvikko tällä rintamalla, mutta toivottavasti yllätyn positiivisesti. Rakastan rusketusta ja jos vaan jaksaisin, ylläpitäisin sitä ympäri vuoden. Talvella ei kuitenkaan jaksa läträtä itseruskettavilla. En osaa sanoa minkälainen ihotyyppi mulla on, mutta harvemmin enää palan (koska käytän ahkerasti aurinkosuojaa) ja rusketun suht' hyvin, mutta talvisin oon todella kalpea, koska rusketus ei mulla kauaa pysy, koska kuorin ihoni kerran viikossa. (koska on päivän sana :P)
 photo P5270201_zpswe4ttpsw.jpgTarkoituksenani oli ostaa Bioteekin aurinkokapseleita, joista mainitsin muutama postaus takaperin (Kuinka valmistautua kesään?). Kävin muutamassa luontaistuotekaupassa, mutta kummassakaan ei ollut kyseisiä kapseleita, joten hetken pähkäiltyäni myyjän kanssa, päädyin ostamaan Suncaroten-merkkisiä aurinkokapseleita. Näillä oli hintaa suolaiset 25 euroa ja kapseleita "vain" 40 kappaletta, kun muissa markkinoilla olevissa paketeissa on paljon enemmän ja hintakin alhaisempi. Korkea hinta kuitenkin kompensoituu beetakaroteenin määrässä. Suncarotenin yhdessä kapselissa on beetakaroteenia (rusketusta edistävä aine) huimat 14,4mg, kun muiden merkkien kapseleissa on keskimäärin 6mg edellä mainittua ainetta. 
Mutta jää nähtäväksi ovatko nämä rahansa arvoiset. Ilokseni ilmoitan, että päätin toimia teidän puolesta koekaniinina, joten ajanmittaan julkaisen muutamia postauksia, joissa mahdolliset muutokset ovat nähtävissä. 

Jos joku ei tähän mennessä vielä innostunut aurinkokapseleista, koska ne vain edistävät rusketusta, niin kerron vielä sen verran, että useimmat aurinkokapselit sisältävät myös ihoa suojaavia aineita, jolloin kapseleita niellessäsi suojaat ihoasi myös sisältä päin. Täten hidastat muun muassa ihosi rypistymistä ja pigmenttiläiskien muodostumista!

Oliko hyvä myyntipuhe kokemattomalta? :D
 photo P5270205oikeakoko_zpsdtwyoy13.jpgTässä vielä kuva lähtötilanteesta. Ihoni ei ole tässä kalpeimmillaan, koska tänä keväänä on jo muutamat auringonotot otettu ja muutama ilta sitten levitin yhden kerroksen itseruskettavaa (KOSKA MÄ EN VOI OLLA KALPEA KAVERIN YLPPÄREISSÄ!!).


Kaikki sormet ristiin, ettei lauantaina sataisi!

Eveliina

PS. Kuinka siistiä, että mun blogissa käytiin toissapäivänä yli 600 kertaa??

Kommentit

  1. Ihan pakko ruveta miettimään, mitenkä nuo kapselit vaikuttavat ihosyövän riskeihin. Jos ne saavat ihon ruskettumaan helpommin, niin eikös se tarkoita että riskitkin kasvavat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys! Oon itse miettinyt samaa, varsinkin kun ihon suojaamisesta on tullut pieni pakkomielle mulle. Aurinkokapseleiden aineet nimenomaan tehostavat melaniinin tuotantoa (joka on ihon oma suojautumiskeino aurinkoa vastaan ja näkyy siis nimenomaan rusketuksena). En usko, että aurinkokapselit itsessään edistäisivät (en tietenkään pistä päätäni pantiksi, kun en alan asiantuntija ole) ihosyövän kehittymistä. Vaikka aurinkokapselit suojaavat ihoa sisältä päin, kehotan silti käyttämään ulkoista aurinkosuojaa joka päivä (myös pilvisillä keleillä, koska säteily tulee myös pilvien läpi).
      Ja painotan edelleen, että melaniini on ihon oma väriaine, joka suojaa kehoa säteilyltä. Ja aurinkokapseleiden aineet tehostavat muun muassa melaniinin tuotantoa :)

      Poista
    2. Joten en itse nää henkilökohtaisesti mitään ongelmaa käyttää aurinkokapseleita, päinvastoin! Laitan sulle linkin, mistä näät kaikki yllämainitun tuotteen vaikuttavat aineet ja niiden selitykset. --> http://www.sinunapteekki.fi/catalog/suncaroten/suncaroten-aurinkokapselit-p-2762.html

      Poista
  2. Itsekin kävin juuri äsken kipaisemassa Life -kaupassa, samalla tuli napattua Bioteekin aurinkokapseleita mukaan! :) Saa nähdä onko vaikutusta, olen tänä keväänä jo palanut käsistä ja kasvoista pelatessa jalkapalloa, niin toivon näiden edes vähän vaikuttavan palamisen riskin vähenemiseen.. Kumminkin pitää olla ahkerasti levittämässä sun mitä aurinkovoiteita. :) Aika hyvältä vaikuttaa noi sunkin ostamat kapselit, nyt vaan sitä auringonottoa ja väriä pintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni kiva, että sä löysit etsimäsi!
      Turvallisia auringonottoja :*

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv