22.5.2015

Snapchats

 photo IMG_1638_zpsxlpfzcjd.jpg
Hola! Kesän lähestyessä myös mun bloggausbuumi on kasvanut pilviin ja tuntuu, että voisin postailla teille joka päivä vaikkei mitään varsinaista asiaa olisikaan. Ja ensimmäistä kertaa tänä vuonna, kun voi nauttia aamupalan auringon alla biksuissa. Oon nauttinut tämän viikon Hämeenlinnassa, mutta muutaman tunnin päästä suunnataan kavereiden kanssa Lahteen viettämään viimeistä viikonloppua siinä osoitteessa. Tarkoituksena on syödä paljon herkkuja ja hyvää ruokaa ja nauttia toistemme seurasta. Ikäväkseni joudun myös saattamaan rakkaan läheiseni haudanlepoon, mutta onneksi ystävät ovat varmistamassa, ettei surullinen mieli jatku koko viikonloppua.
Hämeenlinnassa ollessa oon ollut muutaman päivän töissä, käynyt katsomassa uusimman Avengersin, mikä oli suuri pettymys (mutta mitä muuta siitä olisikaan voinut odottaa).
On käyty myös muutaman kerran lenkillä Essin kanssa. Toisella kerralla myös meidän Oscar pääsi mukaan ja lenkin päätyttyä herra pääsi vielä uimaan. Voi sitä ilon määrää kun meidän vesihirmu pääsi uimaan muuallakin kuin mökillä. 
 photo hiuksetennenjalkeen2_zps7w320khr.jpg Tiistai-iltana sain nauttia kasvohoidosta, keskiviikko-aamuna oli vuorossa hiukset ja ripset. Näiden ennen ja jälkeen -kuvien takia ihmisten pitäisi viimeistään tajuta, minkä takia siellä kampaajalla kannattaa käydä. Ei sitä itse edes huomaa kuinka huonoon kuntoon tukka ehtii mennä ihan muutamassa kuukaudessa (miten mä oon voinut viime vuonna olla melkein vuoden ilman kampaajaa?!). Nyt on tukka taas freesattu kesäkuntoon ja kehtaa juhlia ystävien ylppäreitä!
 photo uusikamsu_zpsfwkdnyeh.jpg Ja tittidii! Mun uusi beibi on saapunut taloon ja on enemmän kuin tervetullut. Viimeiset kaksi päivää oon hypistellyt uutta perheenjäsentä ja muutamat koekuvatkin oon kerinnyt jo ottaa. Tästä on tulossa lähiaikoina oma postaus.

Eveliina

2 kommenttia:

  1. onko toi sun silmä? minkä takia tuon näköine..?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha on mun silmä, kokeilin kameran "taidesuodattimia" :D

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3