Siirry pääsisältöön

Mökkikausi korkattu!

Ihanan energistä maanantaipäivää kaikille! Mulle maanantai on jo jonkin aikaa ollut vain päivä muiden joukossa, koska en ole vuoteen käynyt koulua ja työvuorotkin ovat epäsäännölliset. Mun mielestä paras tapa aloittaa viikko on käydä aamusalilla. Siitä saa ihan uskomattoman buustin päivään ja koko viikkoon.
Mä tulin vähän aikaa sitten (tai no hyvin siitäkin on jo vierähtänyt tunti jos toinenkin) peppu-vatsa -tunnilta, johon pyrin menemään joka maanantaiaamu. Raskas tunti, mutta ihan ykkönen! Harmi vain, että tänään oli toiseksi viimeinen aamutunti - nyyh. Muutto sen kuin lähestyy ja osa kodin tavaroista on jo joko myyty tai siirretty Hämeenlinnaan. Onneksi kuitenkin tämäkin prosessi on kohta ohi ja voi hetkeksi rentoutua ennenkuin lentokone nousee yläilmoihin kohti Sydneyä! Kääks, vain 77 päivää!

Viikonloppu tuli suurimmaksi osaksi vietettyä töissä, mutta perjantaina sain mahdollisuuden lähteä mökille yhdeksi yöksi ja sinnehän me suunnattiin pikkuveljen kanssa. Voi kun olisi voinut jäädä pidemmäksi aikaa, mökillä jos jossain mieli lepää, vaikka sielläkin joutuisi töitä tekemään.
 photo IMG_1558_zpse3fff4oo.jpg  photo IMG_1559_zpsljbzjhk4.jpg  photo IMG_1575_zpssno6w4yc.jpg Heti mun ja pikkuveljen saavuttua mökille, lähdettiin nopealle veneajelulle ja syömään rantaravintolaan. Päädyin perinteiseen kanakoriin, mikä tulee aina syötyä kyseisessä paikassa. Miljoona kertaa parempaa kuin hesen kerroshamppari, vaikka tuostakin annoksesta jäi tuhti olo pidemmäksi aikaan.
 photo IMG_1563_zps77qr25o9.jpg  photo IMG_1572_zpss6uuwmxs.jpg  photo IMG_1583_zpstxxggqdt.jpg  photo IMG_1579_zpsd1gausxt.jpg Ruokailun ja veneajelun jälkeen syötiin jälkkäriksi aina yhtä ihanaa Ainon suklaa-jäätelöä. Voin sanoa, että ähky sen kuin paheni, mutta eihän siitäkään voinut kieltäytyä. Hetken aikaa tein töitä, kunnes iskä ilmoitti lähtevänsä lämmittämään saunaa. Niinpä mun oli aika lähteä heittämään pieni juoksulenkki ja iltatreeni. Ihana huomata, kuinka liikunnasta on tullut mulle normikäytäntö, eikä tarvitse niin sanotusti ottaa itteään niskasta kiinni, että jaksaisi lähteä lenkille.
Ensimmäiset mökkisaunat tuli saunottua äipän ja iskän kanssa ja lopulta päädyttiin pälpättämään niitä näitä tunnin verran ilta-auringossa. Myöhemmin vielä syötiin masut täyteen kunnon ruokaa, josta seurasi päivän toinen ähky.

Mutta nyt täytyykin siirtyä pakkailuun, nyt vuorossa vaatteet.

Eveliina

PS. Nyt on myös uusi kamera tilattu (jeeeee!!!).

Kommentit

  1. Onpa kauniita kuvia! Ja ihania ruokia! Tunnelma välittyy kyllä kivasti :)

    VastaaPoista
  2. etkö enää seurustele kun myyt tavaroitasi ennen lähtöä:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seurustelen kyllä, emme vain tarvitse kaikkia huonekaluja Hämeenlinnassa, kun tulevassa kodissa on edelliset huonekalut vielä paikallaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv