18.5.2015

Mökkikausi korkattu!

Ihanan energistä maanantaipäivää kaikille! Mulle maanantai on jo jonkin aikaa ollut vain päivä muiden joukossa, koska en ole vuoteen käynyt koulua ja työvuorotkin ovat epäsäännölliset. Mun mielestä paras tapa aloittaa viikko on käydä aamusalilla. Siitä saa ihan uskomattoman buustin päivään ja koko viikkoon.
Mä tulin vähän aikaa sitten (tai no hyvin siitäkin on jo vierähtänyt tunti jos toinenkin) peppu-vatsa -tunnilta, johon pyrin menemään joka maanantaiaamu. Raskas tunti, mutta ihan ykkönen! Harmi vain, että tänään oli toiseksi viimeinen aamutunti - nyyh. Muutto sen kuin lähestyy ja osa kodin tavaroista on jo joko myyty tai siirretty Hämeenlinnaan. Onneksi kuitenkin tämäkin prosessi on kohta ohi ja voi hetkeksi rentoutua ennenkuin lentokone nousee yläilmoihin kohti Sydneyä! Kääks, vain 77 päivää!

Viikonloppu tuli suurimmaksi osaksi vietettyä töissä, mutta perjantaina sain mahdollisuuden lähteä mökille yhdeksi yöksi ja sinnehän me suunnattiin pikkuveljen kanssa. Voi kun olisi voinut jäädä pidemmäksi aikaa, mökillä jos jossain mieli lepää, vaikka sielläkin joutuisi töitä tekemään.
 photo IMG_1558_zpse3fff4oo.jpg photo IMG_1559_zpsljbzjhk4.jpg photo IMG_1575_zpssno6w4yc.jpg Heti mun ja pikkuveljen saavuttua mökille, lähdettiin nopealle veneajelulle ja syömään rantaravintolaan. Päädyin perinteiseen kanakoriin, mikä tulee aina syötyä kyseisessä paikassa. Miljoona kertaa parempaa kuin hesen kerroshamppari, vaikka tuostakin annoksesta jäi tuhti olo pidemmäksi aikaan.
 photo IMG_1563_zps77qr25o9.jpg photo IMG_1572_zpss6uuwmxs.jpg photo IMG_1583_zpstxxggqdt.jpg photo IMG_1579_zpsd1gausxt.jpg Ruokailun ja veneajelun jälkeen syötiin jälkkäriksi aina yhtä ihanaa Ainon suklaa-jäätelöä. Voin sanoa, että ähky sen kuin paheni, mutta eihän siitäkään voinut kieltäytyä. Hetken aikaa tein töitä, kunnes iskä ilmoitti lähtevänsä lämmittämään saunaa. Niinpä mun oli aika lähteä heittämään pieni juoksulenkki ja iltatreeni. Ihana huomata, kuinka liikunnasta on tullut mulle normikäytäntö, eikä tarvitse niin sanotusti ottaa itteään niskasta kiinni, että jaksaisi lähteä lenkille.
Ensimmäiset mökkisaunat tuli saunottua äipän ja iskän kanssa ja lopulta päädyttiin pälpättämään niitä näitä tunnin verran ilta-auringossa. Myöhemmin vielä syötiin masut täyteen kunnon ruokaa, josta seurasi päivän toinen ähky.

Mutta nyt täytyykin siirtyä pakkailuun, nyt vuorossa vaatteet.

Eveliina

PS. Nyt on myös uusi kamera tilattu (jeeeee!!!).

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia! Ja ihania ruokia! Tunnelma välittyy kyllä kivasti :)

  VastaaPoista
 2. etkö enää seurustele kun myyt tavaroitasi ennen lähtöä:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurustelen kyllä, emme vain tarvitse kaikkia huonekaluja Hämeenlinnassa, kun tulevassa kodissa on edelliset huonekalut vielä paikallaan :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3