25.5.2015

Kulmakarva-asiaa

Huomenta! Tiedättekö sen tunteen, kun ette ole halunneet poistaa esimerkiksi IRC-gallerian tunnusta, koska se on täynnä vanhoja muistoja, kommentteja ja kuvia? Vaikka ette ole käyttäneet kyseistä sivua valovuoteen? Täällä ilmoittautuu yksi! Sama juttu vanhan blogini kanssa, jota kirjoitin melkein kolme vuotta. Muutama tunti sitten herättyäni jo kuudelta, aloin selailemaan vanhaa blogiani. Halusin lukea vanhoja postauksia ja eritoten kommentteja, kun olin sitä ennen lukenut bloggaajien postauksia negatiivisista anonyymi-kommenteista. Mun kohdalla negatiiviset kommentit olivat kuitenkin jääneet aika vähäisiksi.
Olin varma, etten tule koskaan poistamaan vanhaa blogiani, jos tulevaisuudessa(kin) iskee kiinnostus palata ajassa taaksepäin. Mutta nyt voin ylpeänä sanoa, että nyt se on poistettu! Lopullisesti. Ja siitä tuli hyvä olo. Olisikohan seuraavaksi IRC-gallerian tunnareiden poisto?

Mutta tämän postauksen aiheena ei suinkaan ollut mun vanhat tunnarit tai blogi vaan kulmakarvat ja yhden mahtavan kulmakarvavärin esittely. Mulle on kehittynyt aika vahva mielipide kulmakarvoista ja monet mun kaverit ovatkin sen jo huomanneet. Jos pitäisi valita vain yksi meikkituote mitä käyttää loppuelämä, se olisi ehdottomasti kulmakynä/väri. Nykyään oon suurimman osan ajasta tyytyväinen omiin kulmakarvoihin, mutta ainahan se ärsyttää, kun ne eivät voi koskaan olla täysin symmetriset! Eikä niistä kamalista yläastekulmakarvoistakaan ole vältytty. Kuvat niistä järkyttävistä hiirenhännistä katosivat onneksi vanhan blogin mukana. Mutta pakkohan se on tehdä kaikki mahdolliset virheet, ennen kuin oppii.

Ostin viime viikolla Kicksistä Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomaden, joka on tällä hetkellä jokaisen kauneusbloggaajan mielessä. Oon jo pitkään seurannut Anastasia Beverly Hillsiä Instagramissa juurikin kulmakarva-videoiden takia ja joskus unelmoin saavani samanlaista kulmakarvatököttiä mitä he/hän käyttävät videoissaan. Ja onnekseni huomasin muutama kuukausi sitten sen rantautuneen Suomeen ja vieläpä Lahden Kicksiin! Maltoin mieleni kuitenkin vielä hetken, koska Nyxin kulmakarvapaletin sisältöä oli vielä rutkasti jäljellä. Noh, viime viikolla sain Kicksistä postia ja sain -20% alennuskupongin vapaavalintaiseen tuotteeseen. Ei siinä kauaa mennyt, kun jo kiiruhdin Kicksiin ja punnittiin myyjän kanssa mikä sävyistä olisi oikea mulle.
 photo P5220122_zpsfrcqxw8n.jpg Eipä siinä sävyn valitsemisessakaan kauaa, kun myyjä jo tokaisi tummimman sävyn (Dark Brown) olevan täydellinen mulle. Hintaa oli alunperin noin 26 euroa, mutta alennuskupongin myötä hintaa jäi vain vajaa 21 euroa.
 photo P5250194_zpslknrjmyu.jpg Purkki itsessään on pieni, mutta tavara sen sisällä todella riittoisaa. Koostumukseltaan Pomade on kuin kuivaa vahaa (en nyt muutakaan keksinyt), mutta se ei kuitenkaan tunnu iholla kuivalta. Superpigmenttinen ja kestävä. Ylläolevassa kuvassa vasemman puoleinen viiva on otettu tänä aamuna, juuri ennen kuin sipaisin siveltimellä väriä kulmiin. Oikeanpuoleinen viiva on eilisestä, joten tavara pysyy hyvin iholla, vaikka ihoa on hangattu saippualla veden alla.
 photo P5250192_zpsqs0qfets.jpg  photo P5250195_zps2maa0okl.jpg
Lämpimästi suosittelen kaikille, mutta pyytäkää myyjää auttamaan oikean sävyn valitsemisessa. Itse olin ajatellut sävyä blonde, mutta myyjä tyrmäsi sen täysin ja niinpä päädyttiin vaaleimmasta tummimpaan sävyyn, että näin!

Koska mulla on jälleen vapaapäivä, aion siirtyä takapihalle nauttimaan auringosta! Energistä viikkoa! <3

Eveliina


 photo Nayttokuva 2015-05-25 kello 8.21.27_zps4yv54myi.jpg
Ehkä mun ei tarvitse enää pidätellä sisäistä meikkihöperöäni.

2 kommenttia:

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3