10.5.2015

Hulivili-viikko

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille, mutta erityisesti hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideille <3
Mä joudun harmikseni viettämään koko äitienpäivän töissä. Tulin töihin jo 10:45 ja vähän aikaa sitten avasinkin jo teatterin ovet. Vaikken pääse nauttimaan ihanien äitien seurasta ja kerrassaan upeasta kesäsäästä, onneksi tuplapalkka kompensoi murjottavaa mieltäni.
 photo reenit3_zpsi2byw3cm.jpg
Koko tämä viikko on ollut tosiaan pelkkää reissailua Lahti-Hämeenlinna -välillä. Joka toinen päivä sain nauttia hikisistä treeneistä ja vapaapäivästä ja joka toinen päivä tulin Hämeenlinnaan tekemään töitä. Viime viikolla ajatus reissaamisesta raasti mieltä, mutta loppujen lopuksi se ei tuntunut niin pahalta. Oli jopa kivaa kun koko viikko oli tarkasti aikataulutettu.
Koko keskiviikkopäivä meni tietokoneella irtisanoen sopimuksia ja täytellen veroilmoitusta ja muita hakemuksia. Onneksi nekin voi nyt yliviivata to-do-listalta. Ja kääks, mun Australian viisumikin myönnettiin!
 photo IMG_1440_zpsjuquxyr0.jpg
 photo IMG_1480_zpseykvzre8.jpg
 photo IMG_1447_zpsyzmpxyfr.jpg
 photo IMG_1466_zpsjptonnbc.jpg
Kävin tyttökavereideni kanssa torstaina ennen työpalaveriani kenkäoutletissä, mikä oli pullollaan Spirit Storen konkurssista jääneitä kenkiä. Lopulta meidän mukaan lähti seitsemän paria kenkiä ja ylläolevat pinkit espadrillot olivat yhdet lempparilöydöistäni!
Koska viime aikoina mieli on ollut ajoittain erittäin masentunut tietystä syystä, halusin piristää perjantai-iltaani ja mikäpä sen parempi idea kuin lähteä juoksemaan Boden kanssa ja nauttia kauniista auringonlaskusta ja ilmasta. Ja kyllä se lenkki teki tehtävänsä. Olo oli hikinen, mutta ylpeä ja tyytyväinen. 
 photo IMG_1495_zpswzxikndi.jpg
 photo IMG_1497_zpslftcnryo.jpg
 photo IMG_1499_zpsehmte57f.jpg
Mutta koko viikon kohokohta oli grillikauden avajaiset, jotka sain viettää parhaimpien ystävieni kanssa! Mukana oli tietysti muutama poitsukin, koska eihän me tytöt voida grilliin koskea?! Toisaalta, ei se poikien grillaaminenkaan täyttänyt välillä täysin olevan hallinnassa ja lopulta saatiin syödäkin hieman hiiltyneitä pekoniherkkusieniä. Masut ja mielet kuitenkin kiittivät! Näitä hetkiä pitäisi olla useimmin!
Mutta nyt on aika siirtyä muiden töiden pariin, koska niitähän myös löytyy!
Nauttikaa ihanasta äitienpäivästä ja ilmasta myös mun puolesta <3

Eveliina

PS. Pian jaan teille ohjeet, kuinka saada entisistä valkoisista Converseista taas valkoiset, pysykää hereillä! ;)
 photo IMG_1443_zpshs1etr1g.jpg

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, hirrrrmuisen söpö koira! :D <3

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3