29.4.2015

Viime aikoina oon...

Heippatirallaa kaikille! Mikä järkytys, että oon postannut viimeksi tasan kaksi viikkoa sitten?! Myönnän kuitenkin, että joka päivä oon postauksen kirjoittamista ajatellut, mutta materiaalit ovat olleet niin vähissä, että on tuntunut tyhmältä tulla vaan kirjoittamaan ilman minkäänlaista sisältöä. 
Nyt mulla on kuitenkin tulossa teille lähitulevaisuudessa juttua vaikka mistä, kunhan saan hankittua järkkärini takaisin T:n auton uumenista ja saan kuvattua kunnolliset after-kuvat. Tulossa muun muassa ohjeita, kuinka saada valkoiset Converset taas valkoisiksi syksyn kurakelien jälkeen ja kuinka tehdä ripped-jeansit!

Viime aikoina oon...

... täyttänyt muutaman työhakemuksen
... syönyt terveellisesti ja vähemmän terveellisesti
... käynyt katsomassa Cinderellan (ja sain jopa T:n mukaan)
... kannustanut poikia säbä-finaalissa
... ehkä myös vähän karjunut ei-niin-tyttömäisesti
... lohduttanut
... treenannut täysiä
... myös lintsannut treeneistä
... härnännyt Bodea
... repinyt farkkuja
... kokenut materialismionnellisuutta
... työskennellyt
... tuntenut itseni tosi aikuiseksi, kun kävelin pankkiin hakemaan luottokorttia

Viime aikoina on tuntunut myös, etten olisi saanut mitään aikaiseksi, mutta onneksi edellä rustattu lista todistaa olevani väärässä. Oonhan mä saanut vaikka mitä aikaiseksi. Nyt jos ryhdistyttäisiin myös täällä blogin puolella.
Ajattelen myös joka päivä kuinka mun täytyisi se uusi, pienempi kamera ostaa, jotta voisin tarjota teille enemmän kuvia. Siitä tulisi itsellekin paljon iloisempi mieli, kun ikuistaisi konkreettisesti jopa ne pienimmät hyvät hetket. Ehkä mun täytyy se nyt heti miten hankkia, vaikka mun aussi-säästöt kokevat siitä pienen kolahduksen.

Tästä taas tuli yksi kuvaton postaus (ymmärrättekö nyt mitä tarkoitan, kun sanon, että mun on aivan pakko hankkia uusi kamera?!). Huomenna juhlitaan vappua ja perjantaina saadaan ensimmäistä kertaan vappuna pistää lakit päähän! Tiedossa myös vappubrunssi perheen ja ystävien kanssa! (+ töitä plaah).

Palaillaan vapun jälkeen ja toivotan näin päivän etukäteen hyvää vappua kaikille <3

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3