7.4.2015

Pääsiäisen highlightit

 photo IMG_1119_zpslevfhi64.jpg
Hellou! Eilen jo yritin kertoa teille mun pääsiäisestä, mutta koska pää ei nyt vaan kerta kaikkiaan toiminut, enkä saanut mitään aikaiseksi, päätin siirtää postauksen tekemisen tälle päivälle. Pääsiäinen oli niin täynnä toimintaa, että toivottavasti muistan kertoa teille kaiken!
Olin muutaman päivän viime viikolla töissä ja töitä taas riitti, onneksi ajoittain oli kolme kassaa, jolloin ei kuitenkaan tarvinnut panikoida ehtiikö kaiken tarvittavan tehdä ennen kuin uusi kierros alkaisi. Torstaina kävin kiertämässä muutamat vaatekaupat siinä toivossa, että olisin löytänyt mitä oon jo hetken aikaa yrittänyt löytää itselleni; täydelliset boyfriend-malliset farkut, laadukkaat perusfarkut, lyhytvartiset Converset tai loaferit. Lista onnekseni vähentyi yhdellä kun löysin uudet Tiger of Swedenin farkut My Miloulta! Kyllä laadun huomaa ja tuntee. Myöhemmin kävin vielä treffaamassa Miljan kanssa ja käytiin juomassa ihanat smoothiet Cornetossa. Omassani oli pinaattia ja basilikaa, Miljan smoothiessa oli niin monta ainesosaa, etten edes muista :D Illalla suuntasimme T:n kanssa katsomaan uusinta Fast & Furiousta. Leffa oli kaikessa övereisyydessään hauska nähdä ja oli hieno nähdä kuinka edesmennyttä Paul Walkeria oltiin muistettu. Taisi siinä yksi kyynelkin vierähtää poskelle. Lauantaina pääsin töistä jo kuuden aikoihin ja riensin mummilleni valmistautumaan iltaa varten. Pian Roosa tulikin mut jo nappaamaan ja lähdettiin Essille. Loppuilta onkin historiaa.

Ihana nähdä kevään merkkejä, toivottavasti pimeät ja harmaat päivät ovat jo ohitse!
 photo 4a4a722b-4a87-401f-bb94-eaef6354c540_zpsp4uss6ib.jpg
Eveliina

4 kommenttia:

 1. Kivalta kuulosti sun pääsiäinen :) ihania kuvia! Täällä vannoutunut F&F -fani tunnustautuu, oli kyllä seitsemäs osakin yhtä huikea kuin aiemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos! Kiva, että leffa oli sunkin mieleen :)
   F&F:ssä kaikki on vedetty niin överiksi, että se tekee leffasta hyvän :D

   Poista
 2. Näyttää super hyvältä! Oot niin nätti :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3