15.4.2015

Haussa pokkarikamera

Heippa! Anteeksi hiljaisuudesta, ei vaan ole yksinkertaisesti ollut mitään kirjoitettavaa (tai ennemmin näytettävää). Töitä on ollut ihan mukavasti, iltaisin on luettu pääsykokeisiin. Sunnuntaina oli kuitenkin normaalista viikonlopusta poiketen kahdet sukulaissynttärit. Rakkaat isoisoäitini ja serkkuni täyttivät vuosia. Mutta, jottei nyt hirveästi eksyttäisi aiheesta, niin mulla on teille kysymys. Mulla on haussa Canon EOS 550D -järkkärini kaveriksi jokin pienempi pokkarikamera. Oon aina pitänyt kuvaamisesta ja oon bloginkin myötä yrittänyt kuvailla mahdollisimman paljon, mutta oon sen verran perfektionisti, ettei iPhone vitoseni kameran laatu miellytä mun silmää sitten yhtään. Varsinkin Australiaan lähdettyäni haluan, että mulla on pienempi kamera, joka voisi olla kokoajan mukana, jotten vaan missaisi täydellisiä kuvaushetkiä. Kun en jaksa kantaa painavaa järkkäriäni paikasta toiseen montaa tuntia (en ymmärrä miten oon ennen jaksanut)
Oon aika avoin kaikille ehdotuksille, budjettina on noin 300-400e. En edes harkitse ostavani 100-200e maksavia pokkareita, koska nykyään puhelimilla saa samanlaatuisia kuvia, eivätkä ne tosiaan miellytä tarpeeksi mun silmää. Onko sulla sopiva pokkari mielessä? Kerro siitä!
Tähän mennessä oon selaillut Olympuksen, Sonyn ja Canonin pokkareita. Yksi mikä on tällä hetkellä juurtunut mieleeni on Olympuksen SH-1 -pokkari. Jos joku siellä ruudun toisella puolella omistaa kyseisen pokkarin, olisin erittäin kiitollinen lukiessani kokemuksiasi kyseisestä vehkeestä!


 photo olympussh1_zpsrytftnyb.jpg
Mukavaa keskiviikkoiltaa, mä siirryn sohvalle katsomaan Temptation Islandia! (nonni, nyt sekin on myönnetty).

Eveliina

1 kommentti:

  1. Canon EOS M on rakkautta. Hyvä kuvanlaatu, kevyt, pieni, helppo käyttää. Mulla oli joskus joku olympyksen PEN, mutta niien kanssa en tullu sitte yhtään toimeen, tosta SH-1 en oo koskaan tosin kuullutkaan :D

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3