22.3.2015

Top 6 biisit

Heippa! Päätin toteuttaa tällaisen vähän erikoisemman postauksen.
Musiikki on aina ollut erittäin lähellä sydäntäni ja voin liioittelematta kertoa, että pidän kaikentyylisestä musiikista - lukuunottamatta jenkkiräppiä, jota en ole koskaan voinut sietää. Tietenkin sieltäkin genrestä löytyy muutamia poikkeuksia. 

Halusin listaa teille mun tämän hetkiset top 6 biisit!

Kygo feat. Conrad Sewell - Firestone
Voi vitjat tämä biisi! Tämä saa mut ihan milloin vaan iloiselle fiilikselle ja tätä biisiä tulee huudatettua päivässä ainakin kymmenen kertaa. Toivottavasti kyllästyminen ei ole lähellä.
Rihanna & Kanye West & Paul McCartney - FourFiveSeconds
Tutuistuin tähän biisiin vasta muutama päivä sitten, kun se satunnaistoistolla alkoi soimaan Spotifystä. Tämäkin saa hymyn nousemaan korviin asti, vaikken erityisesti Rihannan äänestä pidä. Kiva kuitenkin kuulla hänen tekevän tämänkin tyylisiä biisejä.
James Bay - Hold Back The River
Tämän biisin kohdalla mulla kesti hetken aikaa lämmetä ja tätähän tuli kuultua monta kertaa päivässä MTV:n takia (lue: ansiosta). Nyt kuitenkin mun top 10 biiseissä!
Betty Who - Somebody loves you
Huudatin tätä biisiä jo viime biisinä, mutta jostain syystä unohdin sen syksyllä ja nyt löysin sen uudestaan. Tätä biisiä tulee vähän liikaakin hoilattua auton ratissa.
Skylar Grey - I Know You
Rakastan Skylar Greyn ääntä, rakastan ketä vaan joka osaa laulaa korkeelta kauniisti ja hallitusti (niinkuin myös yksi lempparini Regina Spektor). Tämä biisi saa mut aina kuuntelemaan sanoja tarkasti ja painamaan silmät kiinni.
Ariana Grande - One Last Time
Mun virallinen herätysbiisi silloin kun silmät meinaa mennä kiinni esimerkiksi auton ratissa - haha.

Nauttikaahan sunnuntaista!
Eveliina

2 kommenttia:

 1. Haha voivoi samat suosikit mullakin, varsinkin firestone ja fourfiveseconds! Löysin sun blogin facebookin kautta ja pakko sanoa, että viimeaikoina lukemistani blogeista paras! Tosi paljon tykkään ulkoasusta ja sun tavasta kirjoittaa. Liityin lukemaan, niin varmasti jatkossakin sun postauksiin tulen kommentoimaan.
  Mut haastettiin kiertohaasteeseen ja sä oot yks mun haastetuista! Lisätietoa ja kysymykset mun blogissa. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita sulle :)
  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, et tiedäkkään miten tuollainen kommentti piristää päivää! :)
   Käyn heti tsekkaamassa :*

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3