20.3.2015

Sitä sun tätä

 photo IMG_0863_zps1xyqycdo.jpg
Hyvää perjantai-iltaa kaikille! Vihdoin täällä päässä aletaan olemaan terve ja treenit ynnä muut ovat taas kondiksessa. Bode saapui piristämään keskiviikkoaamuna ja päätettiin lähteä nauttimaan ihanan aurinkoisesta säästä lenkin muodossa. Meidän onneksemme (ja epäonneksemme) aurinko porottaa koko päivän meidän asuntoon, joten ollaan Boden kanssa päästy nauttimaan auringonotostakin meidän miniparvekkeella! Päätin myös korkata Fifty Shades of Greyn! Täytyyhän se nyt lukea kun kaikki muutkin ovat lukeneet. Myös vähän päälle viikko sitten tilaamat ylppärikiitoskortit saapuivat muutama päivä sitten (hehheh, meidän perheessä kun ollaan aina näin ajoissa). Lisäksi Zalandolta tilaamani treenipaita ja Gantin valkoiset tennarit saapuivat postiin. Harmikseni tennarit eivät kuitenkaan miellyttäneet mua, joten ne joutavat palautukseen, mutta treenipaita oli nappivalinta!
 photo IMG_0840_zpszfbasjea.jpg
 photo bodekollaasi_zpsbswrnznk.jpg
 photo IMG_0870_zpsy7zlgf3b.jpg
Käytiin tänään T:n kanssa pitkästä aikaa Mamma Mariassa lounaalla. Aina niin hyvää ruokaa eikä tarvi pelätä, että nälkä jäisi. 
Huomenna on tulossa mukavan tapahtumarikas päivä, kun pääsen muutaman vuoden tauon jälkeen katsastamaan vakiotanssien suomenmestaruus-kilpailut! Ennen tuli kuvattua monet kisat vuodessa ja aina oli plussaa nähdä kavereitakin, joita ei oikein muuten ehtinyt tai voinut nähdä välimatkojen takia. Nyt mulla ei kuitenkaan ole mitään mikä estäisi pääsyn sinne, kun kerran kisat järjestetään vielä täällä Lahdessa! Huikkaa, jos oot itsekin tulossa!
Illalla pääsen vielä nauttimaan vanhojen naapureiden seurasta, ihana päivä siis tulossa!

Nauttikaahan viikonlopusta <3

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3