29.3.2015

Ripsienpidennykset

Heippatirallaa! Tämä olkoon ensimmäinen kauneuteen liittyvä postaukseni. Saa nähdä kuinka paljon innostun tuomaan tätä tyttömäisintä puoltani esiin blogissa. Kertokaahan mielipiteenne!

Mulla on ollut ripsienpidennykset jo yli kaksi vuotta ilman taukoa. Ensimmäisen kerran pääsin kokeilemaan näitä ihania karvoja yläasteella ollessani äitini koekaniinina. Oon koko tänä aikana käynyt samalla huoltajalla, lukuunottamatta yhtä kertaa, kun olin pidempään Lahdessa (ja ripsien huoltajani asuu Hämeenlinnan suunnalla). Virheen tein, koska ripset eivät olleet ollenkaan mieleeni. Luottohuoltajastani en luovu!

Ripsienpidennysten hyvät puolet:
 • Laittautuminen vie paljon vähemmän aikaa
 • Näytät aina freesimmältä, varsinkin ilman meikkiä
 • Silmäsi korostuvat täysin eri tavalla
 • Vie huomion kasvojen pienistä virheistä
 • Pituuksia ja kaarevuuksia löytyy monia, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri oikea malli
Ripsienpidennysten huonot puolet:
 • Korkea hinta (on kuitenkin toiminimellä toimivia, jotka tekevät paljon halvemmalla kuin useimmat kauneushoitolat)
 • Omat ripset saattavat kärsiä (oma käsittely vaikuttaa suuresti, mulla esimerkiksi omat ripset ovat aina pysyneet hyvässä kunnossa)
 • Ripsiin kerääntyy vettä niiden kastuessa
 • Täytyy oppia nukkumaan selällään
Itse en osaa enää kuvitella eläväni ilman ripsiä. Ne tekevät elämästä tuuuuuhat kertaa helpompaa ja ne ovat niin luotu mua varten. Suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan! Muistutan kuitenkin, että kannattaa etsiä hyvä ripsientekijä, joka tuntee silmien muodot ja osaa suunnitella juuri sulle sopivat ripset toiveittesi mukaan.
 photo 8360dccf-da7c-4a77-b3d5-8a97395bdd52_zpsf7mqvajd.jpg
 photo ripset11_zps9zzw105n.jpg
 photo ripset22_zpsvxwuauio.jpg
 photo IMG_0425_zpsoarfcjk3.jpg
Tässä hyvä kuvaus siitä, kun ei olla nukuttu koko yötä selälteen. Nykyään selälteen nukkuminen on niin nidottu mun aivoihin, että herään yöllä, jos yritän kääntyä kyljelleni tai mahalleni.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Eveliina

2 kommenttia:

 1. En olisi ikinä uskonut, mutta itsekin lopulta koukutuin ripsienpidennyksiin ja nyt arki tuntuisi kyllä tosi hankalalta ilman näitä. :-D Jotenkin näissä on vaan niin paljon freesimpi olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joillakin on hiustenpidennykset, kynnet tai rusketus, mulla on ripsienpidennykset, näistä en ikinä luovu! Tai ainakin pyrin siihen :D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3