9.3.2015

Potilaana

 photo hallapizza_zpssshrbknn.jpg
Moikka! Tästä maanantaista on näköjään tullut virallinen postauspäivä :D
Mulla on inhottava pöpö kehossa, joka on kiusannut mua melkein kaksi viikkoa. Viime viikolla päätin olla treenamatta kokonaan, koska olo oli niin tukkoinen ja kurkkua aristi. Eilen kroppa tuntui jo palautuneen. Nuha ja kurkkukipu olivat kadonneet eikä yskäkään enää kiusannut. Olin ymmärtänyt, että voin tällä viikolla aloittaa normitreenit. Olin väärässä. Treeneissä sykkeenkohotukset aiheuttivat huimaavan olon, silmissä sumeni ja hengittäminen oli vaikeaa. Kotiinpäästyäni oon viettänyt loppupäivän sängyssä tai sohvalla juoden teetä, niistäen ja yskien keuhkoni pihalle samalla kun nyyhkytän kamalan kurkkukivun takia. Yhden 55 minuutin takia kaikki oireet palasivat ja siihen päälle vielä kuumeinen olo. Jes.

Oli mulla kuitenkin ihan kivojakin hetkiä viime viikolla. Tiistaina kävin katsomassa Luokkakokouksen T:n kanssa. Keskiviikkona nautin työntäyteisestä työpäivästä, lauantaina Hällän pizzasta ja rakkaiden ystävieni seurasta. Nautin vielä sunnuntainakin Hällän pizzasta, mutta en niinkään sen jälkeisestä närästyksestä.

Hyvää viikonalkua <3

Eveliina

2 kommenttia:

  1. Eikääh miten hyvän näköinen pizza!! Mutta kurja juttu tuo pöpö, paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä älyttömän hyvää pizzaa vaikkei kuvassa ookkaan mun pizza. Oli ilmeisesti niin kiire iskeä, ettei tajunnut nappasta omasta kuvaa ;D

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3