11.3.2015

Nukkakone Coline

 photo IMG_8298_zpsjygebm1c.jpg
Moikka! Seuraavana olisi vuorossa nukkakoneen esittely, jonka hankin muutama viikko sitten. Omani on hankittu Clas Ohlsonilta ja hintaa sille jäi kanta-asiakastarjouksen jälkeen vajaa 7 euroa. Nukkakoneita löytyy myös Gigantista ja Kärkkäisestä.
 photo IMG_8291_zpsiaupfzub.jpg
 photo IMG_8293_zpszqykjv1y.jpg
Luin monista eri blogeista arvosteluja ja olihan munkin aivan pakko hankkia se, koska monet kivat vaatteet ovat tuntuneet menneen pilalle nukkaantumisen takia. Enkä enää jaksanut nyppiä niitä käsin (kyllä myönnän, että oon niinkin tehnyt - kyseessä oli mun lempparihuppari).
 photo nukkakoneennenjalkeen2_zpstyividqn.jpg
 photo nukkakoneennenjalkeen_zps8vh24ht8.jpg
Ja voi taivas, vaatteet ovat kuin uusia! Joissakin vaatteissa ero näkyy selvemmin kuin toisissa. Voivottelin isälleni kuin en ole itse tällaista vehjettä keksinyt, mutta hän kertoi tällaisten olevan olemassa jo 80-luvulla. Olin kuulemma itsekin ollut aikaisemmin kontaktissa kyseisen laitteen kanssa, kohteena ei vaan ollut vaatteeni vaan oma kieli.
Tähän mennessä oon saanut pelastettua vaikka kuinka monta vaatekappaletta ja aion käydä koko vaatekapin läpi! Suurimmaksi osaksi siis hyvää sanottavaa! Mutta..

...Nukkakonetta kannattaa käyttää tasaisella alustalla ja varmistaa, että vaate pysyy mahdollisimman suorassa. Mä tein sen virheen, etten tasoittanut ohutta paitaa tarpeeksi hyvin, jolloin hätäisesti nukkia putsattaessa kone hörppäsi paitaa tehden siihen pienen reiän :( Joten olkaa varovaisia varsinkin ohuiden kankaiden kanssa.
 photo IMG_8301_zpsimesvxbg.jpg
Onko sulla jo oma nukkakone vai onko se vielä hankintalistalla?

Eveliina

2 kommenttia:

  1. voi vitsit, en oo törmännykkää tohon nukkakoneeseen missään :o hassua! tyylin kuulen tosta laitteesta vasta ensimmäistä kertaa.. pakko kyllä kans ite varmaan hankkia, vähän kätevältä meinaa vaikuttaa!

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihan huippu laite, jos vaan osaa olla sohimatta niin välttyy rei'iltä :D

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3