17.3.2015

Lautapelejä ja kiinalaista

 photo snapchataurinko_zpsm3d5mtby.jpg
Huomenta ihanaiset! Kevät puskee talvea jo kovaa vauhtia pois tieltä ja mekös siitä ollaan enemmän kuin innoissaan. Viikon ollaan saatu nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja kuivista asfalteista. Toivottavasti uutisten varoitukset takatalvesta eivät toteutuisi, koska tällaisen viikon jälkeen se tuntuisi enemmän kuin kamalalta. Mä oon saanut nauttia mun aurinkoiset päivät suurimmaksi osaksi sisällä kipeilyn ja töiden takia. Eilen pääsin kuitenkin maistamaan tuota ihanaa kevätsäätä ennen töihin menoa heittäessäni mummini ja enoni kesämökille.

Sen jälkeen kävin Essin kanssa pyörähtämässä kirpparilla, jonka jälkeen suuntasimme vielä Goodmanniin syömään kiinalaista ruokaa. Lopulta aikaa jäi vielä niin paljon, että kerittiin muutamat vaatekaupat pyörähtää, mutta pian sekin aika oli kulutettu ja mun oli aika lähteä töihin.
 photo IMG_0838_zpsjcnjy6ic.jpg
 photo valipala_zpsdwuk57xt.jpg
 photo IMG_0830_zpshglkr5y1.jpg
Pidettiin myös sunnuntai-iltana töiden jälkeen peli-ilta Essin ja Henkan kanssa. Ikinä (jossen nyt hirveesti valehtele) en ollut vielä pelaillut Cluedoo vaikka aina tiennyt kyseisen lautapelin. Ehkä senkin takia en oo sitä koskaan pelannut, koska oon kuvitellut sen olevan mahdottoman vaikea, mutta kyllähän mäkin pääsin muutaman kierroksen jälkeen kärryille. Tätä siis pakko pelata lähitulevaisuudessa uudestaan! Muutenkin on ihanaa, että ihmiset osaa edelleen arvostaa lautapelejä,  eikä tyydy vaan tietokone- tai konsolipeleihin.

Tänään mulla on ohjelmassa vielä yksi työvuoro, jonka jälkeen pääsen lähtemään kotiin. En malta odottaa, että pääsen vetämään treenivaatteet päälle ja juoksemaan. Kaiken kukkuraksi saan vielä Boden juoksukaveriksi!

Ihanaa tiistaita <3

Eveliina

2 kommenttia:

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3