23.2.2015

Töitä ja synttäreitä

Moikka! Hassua, miten on taas vierähtänyt melkein viikko viime postauksesta. Mulla on ollut viime aikoina paljon töitä, jonka takia postailut ovat jääneet vähemmälle.

Vihdoin koitti kumminkin huimat kolmen päivän vapaat ja pääsin tulemaan kotiin. Ja jotten joutuisi viettämään koko viikkoa yksin, Bode tuli viihdyttämään huomiseen iltaan asti.
 Jäin perjantaina töistä katsomaan Fifty Shades of Greytä. En ole yhtäkään kirjaa lukenut, mutta kaikki aijon lukea leffan nähtyä. Oon varmaan ainoa meidän kaveriporukasta, joka todella tykkäsi elokuvasta, mutta ehkä munkin käsitys muuttuu, kun olen kirjat lukenut.
Ootko säkin jo käynyt katsomassa kyseisen elokuvan?
 Mitä mieltä sä olit? Imdb:ssä elokuva oli saanut vain 4,1/10.

Lauantaina oli Iidan 20-vuotissynttärijuhlat Hämeenlinnan Upissa.
Koko lauantai oli todella hektinen, koska päivällä piti hoitaa sitä sun tätä ennen kuin pääsi nauttimaan juhlista. Valitan erittäin vähäistä kuvasaldoa, mutta eikös se kerrokin, että hauskaa on ollut? Ja meillähän oli ihan älyttömän hauskaa!
Pääsin vihdoin ulkoiluttamaan "uutta" pikkumustaani, jonka löysin kirpparilta neljällä eurolla?! Tällä hetkellä mun lempparimekko!

Nyt alkaa kroppa pikkuhiljaa näyttämään väsymyksen merkkejä, joten alan vääntämään iltapalaa ja keitän iltateeni ja painun Boden kanssa pehkuihin.

Toivottavasti kaikilla oli kiva ja rentouttava viikonloppu, mulla ei kovinkaan rentouttava, mutta sen takia aijonkin nauttia nämä kolme pitkää päivää! Huomenna käydään taas moikkaamassa Boden kanssa isomummoa.

Hyvää yötä ja voimia tälle viikolle! <3


Eveliina

6 kommenttia:

 1. Onpas hirmu kiva mekko! :) kirppareilta tekee joskus ihmeen hyviä löytäjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja niin tekee! Ja niin halvalla!!

   Poista
 2. tosi nätti mekko! :) liityin, kiitos että ehotit :) http://www.ilovetolivenow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onko mitään käryä mistä tuo mekko alunperin on? Ihan tajuttoman ihana kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet on kyselly ja sen takia oon yrittänytkin selvittää, mutta mekossa ei ole minkäänlaista lappua tms. mikä kertoisi mistä se olisi alunperin :(

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3