12.2.2015

Päivä My Miloun kanssa

 photo IMG_0512_zps60e8679d.jpg
Iltaa! Pahoittelut, että tämän postauksen julkaiseminen venähti näinkin pitkälle iltaa! Mulle tuli paniikkilähtö töihin, koska olin jostain kumman syystä unohtanut merkata kalenteriini, että mulla alkaa jo tänään työt, eikä huomenna. No onneksi tuli sen verran aikasin tajuttua, että kerkesin rauhassa pakata viikon kamat ja kävellä bussille (vaikka jouduinkin pulittamaan tästä mokasta 20e).
Elikkäs tosiaan, (jostain kumman syystä sanoin ton päässäni Kissi Vähä-Hiilarin äänellä) kuvasin sunnuntaina My Miloun (tästä pääset nettisivuille) nettisivuille heidän liikkeessä myytäviä vaatteita. Mallina toimi ihana ystäväiseni Milja, joka suoriutui paremmin kuin hyvin hänen ensimmäisestä varsinaisesta mallikeikasta. Aikaa kului koko päivä, mutta aika kului nopeasti eikä homma tuntunut lainkaan työnteolta. Oli mukavaa päästä pitkästä aikaan kuvaamaan jotain aivan erilaista. En ole ennen "studio"kuvia ottanut ja vaikka hieman parantamisen varaa jäi, oon silti ihan tyytyväinen lopputuloksiin. Lopputulokset voi nähdä myöhemmin My Miloun nettisivuilta.

Ainiin! Voi että miten haikea fiilis mulle tuli tänään aamupäivästä kun havahduin kiljuviin huutoihin. Penkkarirekat meni meidän edestä varmaan kymmenen kertaa ja joka kerta mun oli pakko nousta sohvalta fiilistelemään (ja salakuvaamaan). Mulla on niiiiiiiin kamala ikävä penkkari- ja abiristeilypäivää. Samoin wanhoja. Äh miksi lukio on jo ohi ja miksi mä vanhenen kokoajan?!

Nyt jatkan kuvien muokkausta, jotta My Milou saisi pian tuotekuvat näkyville! Ihanaa abiristeily- ja wanhojen päivää niitä viettäville <3 <3 <3
 photo IMG_8198_zps8e41f766.jpg
 photo mymiloui_zps968b7a9c.jpg
 photo IMG_8183_zpseb1f3d19.jpg
 photo IMG_8091_zps27afc175.jpg

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3