11.2.2015

Leipuri(ko)

Huomenta! En tiedä kuinka paljon voin tota aurinkoa hehkuttaa! Se on niin ihana ja saan siitä ihan älyttömästi energiaa puuhailla vaikka mitä. Meillä varsinkin ikkunat on päiväaurinkoa päin (toisaalta kesäisin se on huono juttu, koska viime kesänä asunto oli yli 40 asteinen), joten aurinko valaisee meidän koko asuntoa koko päivän <3 Säästääpähän sähkölaskussa, kun ei tarvitse kaikkia valoja pitää - nyt se säästö olisikin ihan kiva, kun katsoo eilen saapunutta sähkölaskua.
Eilisen energian yliannostuksen seurauksena päätin siivota koko asunnon, vaikka ei se kauaa puhtaana pysynyt, kun päätin sen jälkeen kokeilla pullaleipurin taitojani ja leipoa laskiaispullia. Mä oon aina pitänyt itseäni ihan hyvänä ruoanlaittajana (tai oikeastaan reseptinlukijana), mutta eiliset laskiaispullat todistivat mun olleen väärässä. Nätisti taikina nousi, mutta uunissa pullista tuli pannukakkua ja lopputulos näytti pitaleiviltä.
 photo IMG_0548_zps17f957f8.jpg
Hassua miten tämä juttu taas karkasi käsistä, koska mun oli tarkoitus kertoa tässä postauksessa mun uudesta tukasta, mutta äskön tuli soitto, joten lähden auttamaan isomummuani. Eli tukkapostaus tulee tänään vähän myöhemmin! Siihen asti - heissulivei!

Eveliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3