Siirry pääsisältöön

Jenna 20V!

Aurinkoista tiistaita kaikille! Vitsi mikä ilma tuolla pihalla on ja silti mä kökötän täällä sisällä. Halusin kuitenkin tulla kertomaan teille mun viikonlopusta, joka tosiaan oli tapahtumia täynnä. Säästän teidät kuitenkin kilometrin pituiselta postaukselta, joten huomenna tulee lisää juttua!
Lauantaina juhlittiin meidän ihanan ystävän 20-vuotissynttäreitä! Hui apua ajatella, että me täytetään 20 vuotta tänä vuonna. Eikä mullakaan siihen enää kauaa!
 photo IMG_0503_zps75476865.jpg
Synttärisankari Jenna vasemmalla ja Pinja oikealla
Ilta oli siihen asti nauruntäyteinen ja hauska, kunnes mun oli aika lähteä kotiin. Syy minkä takia jouduin lähtemään aikaisemmin - se selviää myöhemmin. Eli paljastuksia taas tulevaisuudessa tulossa ;)
Jenna oli tehnyt aivan mielettömän hyvää kasvispizzaa ja -piirakkaa. Lisäksi löytyi popparia, karkkia ja minikuppikakkuja. Lisäksi booli oli todella hyvää! Johtuu ehkä vain siitä, ettei boolin pohjana ollut mansikka (jos jotkut lukijoistani eivät vielä tienneet, vihaan mansikkaa). 
Mutta mitäpä sitä tässä tämän enempää selitellä, antaa kuvien puhua puolestaan ja palaillaan taas huomenna! Nauttikaa tuosta ihanasta auringosta älkääkä jääkö kököttää sisälle! <3
 photo IMG_0502_zps47f33471.jpg
 photo jennansyntta3080rit2_zpsd4ba66b3.jpg
 photo jennansyntta3080rit_zps96763c01.jpg
 photo IMG_0536_zps4e3f0826.jpg
Postaus toteutettu yhteistyössä Aistikas-korujen kanssa
Paitsi, että näistä korviksista mun pitikin vielä mainita!
Mun hyvän ystävän Miljan äiti tekee tällaisia upeita käsintehtyä korviksia. Kävin lauantaina Miljalla ennen Jennan synttäreitä, koska halusin ehdottomasti myös itselleni tällaiset uniikit korvikset. Värejä ja malleja löytyy monia monia monia ja mullakin meni varmaan 1,5h etsiessä sitä oikeaa paria. Vihdoin se kuitenkin löytyi ja nämä nousi ehdottomasti mun lempparikorviksiksi. Ja ryhmäkuvista voi huomata, että ne pääsivät heti saman iltana käyttöön!
Näihin valloittaviin koruihin voit tutustua erilaisilla messuilla (esimerkiksi käsityömessuilla) etsiessä Aistikas -nimellä varustettua ständiä. Nettisivuja luodaan parhaillaan. 

Eveliina

Kommentit

  1. Selailin vähän sun postauksia ja mä ihastuin sun blogiin <3 Oli pakko liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv