10.2.2015

Jenna 20V!

Aurinkoista tiistaita kaikille! Vitsi mikä ilma tuolla pihalla on ja silti mä kökötän täällä sisällä. Halusin kuitenkin tulla kertomaan teille mun viikonlopusta, joka tosiaan oli tapahtumia täynnä. Säästän teidät kuitenkin kilometrin pituiselta postaukselta, joten huomenna tulee lisää juttua!
Lauantaina juhlittiin meidän ihanan ystävän 20-vuotissynttäreitä! Hui apua ajatella, että me täytetään 20 vuotta tänä vuonna. Eikä mullakaan siihen enää kauaa!
 photo IMG_0503_zps75476865.jpg
Synttärisankari Jenna vasemmalla ja Pinja oikealla
Ilta oli siihen asti nauruntäyteinen ja hauska, kunnes mun oli aika lähteä kotiin. Syy minkä takia jouduin lähtemään aikaisemmin - se selviää myöhemmin. Eli paljastuksia taas tulevaisuudessa tulossa ;)
Jenna oli tehnyt aivan mielettömän hyvää kasvispizzaa ja -piirakkaa. Lisäksi löytyi popparia, karkkia ja minikuppikakkuja. Lisäksi booli oli todella hyvää! Johtuu ehkä vain siitä, ettei boolin pohjana ollut mansikka (jos jotkut lukijoistani eivät vielä tienneet, vihaan mansikkaa). 
Mutta mitäpä sitä tässä tämän enempää selitellä, antaa kuvien puhua puolestaan ja palaillaan taas huomenna! Nauttikaa tuosta ihanasta auringosta älkääkä jääkö kököttää sisälle! <3
 photo IMG_0502_zps47f33471.jpg
 photo jennansyntta3080rit2_zpsd4ba66b3.jpg
 photo jennansyntta3080rit_zps96763c01.jpg
 photo IMG_0536_zps4e3f0826.jpg
Postaus toteutettu yhteistyössä Aistikas-korujen kanssa
Paitsi, että näistä korviksista mun pitikin vielä mainita!
Mun hyvän ystävän Miljan äiti tekee tällaisia upeita käsintehtyä korviksia. Kävin lauantaina Miljalla ennen Jennan synttäreitä, koska halusin ehdottomasti myös itselleni tällaiset uniikit korvikset. Värejä ja malleja löytyy monia monia monia ja mullakin meni varmaan 1,5h etsiessä sitä oikeaa paria. Vihdoin se kuitenkin löytyi ja nämä nousi ehdottomasti mun lempparikorviksiksi. Ja ryhmäkuvista voi huomata, että ne pääsivät heti saman iltana käyttöön!
Näihin valloittaviin koruihin voit tutustua erilaisilla messuilla (esimerkiksi käsityömessuilla) etsiessä Aistikas -nimellä varustettua ständiä. Nettisivuja luodaan parhaillaan. 

Eveliina

2 kommenttia:

  1. Selailin vähän sun postauksia ja mä ihastuin sun blogiin <3 Oli pakko liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3