18.1.2015

Viikon_loppu

 photo IMG_7794_zpse952edde.jpg
Huomenta jälleen! Oon viime aikoina herännyt kahdeksalta, mutta saattanut nousta sängystä vasta kymmeneltä. Silloin saan parhaimman fiiliksen tietäen, ettei ole kiire. T:n ollessa valmentamassa noin 500 kilometrin päässä kotoa, oon viettänyt viikonlopun yksin kotona. Ikinä ei olekaan näinpäin mennyt. Perjantaina menin salin jälkeen katsomaan Kultaisen Venlan isomummulleni.
Sen loputtua suuntasinkin kotiin ja painuin suht' aikaisin nukkumaan.

Eilen keksin puuhailla vaikka mitä! En vielä uskalla yhtä asiaa paljastaa, ettei T saa tietää mitä olen saanut aikaan :D Tein jotain niin extempore-jännää, etten vielä tänäänkään ole oikein sisäistänyt mitä oon mennyt tekemään. Kävin myös katsastamassa Neean uuden asunnon, joka sai multa kiitettävän.. ellei jopa erinomaisen arvosanan. Hain myös englanninkielisiin AMK-tutkintoihin, saa nähdä miten menee tänä vuonna vai meneekö ollenkaan. Mua alko illalla väsyttää jo kahdeksan aikaa (?), mutta päätin, ettei vielä mennä nukkumaan, joten aloin katsomaan Modernia Perhettä (joka muuten on maailman paras komediasarja!!!!!!!) ja mussuttamaan omenaa ja banaania.

Vielä ollessani aamupalapöydässä kylpytakki päällä, aamutossut jalassa ja aamuteetä juodessani ajattelin aloittaa Viime vuoteni pähkinänkuoressa -postauksen vääntämisen. Lisäksi saan tänään tänne spesiaalivieraan eli mun mummin - jipii!

Palaillaan ihanat ja nauttikaa ihanasta sunnuntaista vaikka tuo kelikin on mitä on..
 photo IMG_7765_zps46c563c0.jpg
 photo IMG_7747_zpsd889d0b9.jpg

Eveliina

4 kommenttia:

  1. Taas kiva, lyhyt ja ytimekäs postaus. Silti niin paljon asiaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos! Oon huomannut, että mulla aina riittää jotain sanottavaa vaikka itse aihe ei olisi kummoinen :D Ja nyt oon senkin tajunnut, että ehkä te myös arvostatte enemmän postauksia, jotka ei välttämättä ole kilometrin pituisia vaan tulee mielummin useimmin ja lyhyemmin.

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3