15.1.2015

Pikakertaus joulukuuhun

Huomenta!

En nyt tiiä oliko tämä kaikista paras ratkaisu alkaa kirjoittaa postausta aamupalapöydässä. Puuro ja tee ovat olleet jo puoli tuntia edessäni täysin koskemattomina. Okei nyt se koskemattomuus rikkoutui teen kohdalla, mutta puurolla ei nyt enää ole edes kiire, kylmää se joka tapauksessa on haha :D
Kun rupesin selailemaan kuvia esimerkiksi jouluaatosta ja uudestavuodesta, huomasin, etten ole kuin muutamat kuvat ottanut. Onneksi sentään jotain, että pääsen ne teille jakamaan!

Vaasa
Olin viikkoa ennen jouluaattoa isäni luona Vaasassa, jolla on työnsä takia siellä vuokrakämppä (Hoi kaverit, vanhempani eivät ole eronneet!)
1. Olin koko päivän kiertänyt ympäri Vaasaa, kävin muun muassa Adam&Eva nimisellä kirpparilla, mikä oli iiiiiiiso. Mutta ihme ja kumma, mä en löytänyt sieltä yhtään mitään. Ja mä kirppishiirenä yleensä löydä aina jotain. Kuvanotto hetkellä oli juuri alkanut pyryttää lunta (ja tuohon aikaan se oli ihme), josta oli pakko napsata kuva tytöille.

2. Yhtenä aamuna herätessäni huomasin kuinka ihanat näköalat iskän keittiön ikkunasta on! Varsinkin kun aurinko näyttäytyi muutaman päivän hiljaiselon jälkeen.

3. Ollaan iskän kans molemmat suuria sushi-faneja, joten käytiin yhtenä iltana Rewell Centerissä syömässä makoisat sushit!

Joulu
Mä en ymmärrä miten mulla ei kertakaikkiaan ollut mitään sellaisia kuvia, mistä näkyis meidän jouluaatto!
4. Tässä oli yllättävän hyviä konvehteja! Yleensä kohvehtirasioista tulee syötyä vain toffeesuklaat. Löytyykö muita samanlaisia kuin mä?

5. Hieman ärsytti ajaa töihin tietäen, ettei pääse nauttimaan auringosta kyseisenä päivänä.

6. Joulupäivän aamu. Voi vitsi voinko mä tarpeeksi hehkuttaa kuinka ihana aamuaurinko on talvella?! Se jos mikä piristää päivää.

Uusivuosi
7. Vahinkoselfie yksin. Tarkoitus oli ottaa Essin kanssa kuva, muttei se sitten lopulta päässyt koko kuvaan.
8. Oli ihan huippu UV parhaiden ystävien kanssa! Eikä tarvinnut edes alkoholilla läträtä, itse asiassa jos totta puhutaan, mulla oli paljon hauskempaa ilman alkoholia!

9. Itse vuodenvaihto oli mieleenpainuva hetki. Oltiin terassilla porukalla, jokaisella jättitähtisädetikut käsissä ja laskettiin perinteinen countdown!

Seuraavaksi esittelen teille mun joululahjat!
Rupeeko tulee viime vuoden postaukset jo korvista ulos? Mulla rupee pikkuhiljaa, mutta eipä niitä ole enää kuin yksi mun osalta!

Eveliina

2 kommenttia:

 1. Voi hitsi noi sushit näyttää hyville!! Uskaltaisikohan sitä joskus itsekin kokeilla uusiksi...Koitettiin kaverin kanssa tehdä itse ja kaikki meni piloille riisin palamisesta saakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eiii! Sä oot tehny kamalan virheen, älä ikinä yritä tehdä ite sushia, jos et oo sitä ennen syönyt! haha :D
   Onneks tää on helposti korjattavissa, joten mars sushille! Sushi on aivan ihanaa ja niin täyttävää vaikka ei silmämääräisesti näytä miltään määrältä ruokaa :D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3