Siirry pääsisältöön

Mun 2014 pähkinänkuoressa osa 2

Huomenta! Maatessani vielä sängyssä päätin kertoa teille kuinka mun loppuvuosi sujui :)
 photo heina3080kuu_zps62cd3a75.jpg
Heinäkuussa sää alkoi vihdoin näyttämään paremmalta, joten itseruskettavat saivat siirtyä auringon tieltä kaappeihin odottamaan syksyä ja talvea. Myös heinäkuussa oli muutamat juhlat. Juhlittiin muun muassa mun kummitädin pojan ripille pääsyä, T:n synttäreitä ja sukulaisteni häitä. Ah kesähäät ovat maailman paras juttu ja oli ihana päästä käyttämään ylppärimekkoa uudestaan! Se on aivan liian kaunis mekko käytettäväksi vain kerran. Sain myös vihdoin varattua ajan virallisille ylppärikuville, jotka otettiin Aulangon näkötornin läheisyydessä.
 photo elokuu_zps0531c6e3.jpg
Harvemmin sitä kesällä odottaa, että elokuu saapuisi mahdollisimman nopeasti. Tänä vuonna odotin elokuuta kuin kuuta nousevaa, koska se tiesi sitä, että pääsen muuttamaan ensimmäiseen omaan kotiin. Asuntoa etsin koko kesän ja koska minä ja T tiedettiin mitä ei todellakaan haluttu, niin vaihtoehtoja ei ollut ihan kamalasti. Onneksi meillä kävi niin hyvä tuuri, että saatiin asunto joka sopi meidän kriteereihin paremmin kuin hyvin.
 Vietettiin myös työporukan kanssa kesäilta tekosaarella. Seuraavana päivänä mentiin vielä kokeilemaan frisbeegolffia, joka yllätti mut positiivisesti!
Sitten päästäänkin elokuun kohokohtaan eli Weekend Festivaleihin. Essi yllätti mut ihanasti ja osti mulle (ja itselleen) 19-vuotissynttärilahjaksi kahden päivän liput, koska sinne oli jälleen tulossa meidän lemppareita esiintymään. Kaikista eniten odotettiin Dimitri Vegasia & Like Mikea, koska he esiintyivät vihdoin isolla lavalla! Oon ollut jokaisena vuonna WKND:llä. "Tänä" vuonna oli ehdottomasti eniten porukkaa mikä mua sisänsä vähän myös pelotti, koska alan helposti kärsimään ahtaanpaikan kammosta ja lauantaina ei pystynyt edes kävelemään ilman, että joutui kokoajan varomaan, ettei kävele ajatuksissaan muita päin. Kokonaisuudessaan oli kuitenkin (jälleen kerran) mahtava viikonloppu parhaan ystävän kanssa nauttien meidän lempparimusiikista!
 photo syyskuu_zps770009a1.jpg
Se tunne kun elokuu väistyy tieltä ja puhelimen kalenteri näyttää 1.9. Karu totuus, mutta nyt on syksy. Ei annettu sen kuitenkaan estää meitä viettämästä viimeistä "kesäiltaa" tyttöjen kanssa. Syötiin terassilla tortilloja ja ainakin mä pukeuduin vielä sortseihin, mutta se oli virhe, koska kylmä tuuli aika nopeasti sai mut hakemaan viltin sisältä. Ruoan jälkeen siirryttiin masut pyöreinä meidän porealtaaseen ja siellä vierähti tunti ja toinen.. ja kolmas.  Oltiin vihdoin saatu meidän koti näyttämään jo hieman enemmän kodilta, kun sohvakin saapui viimoista viimein. Sen kunniaksi leivoin mokkapaloja ja vaikka itse sanonkin, ne oli maailman parhaat mokkapalat. En kuitenkaan innostu liikaa, koska mun tuurilla niistä seuraavista tulee maailman huonoimmat mokkapalat.
Milja tuli yhtenä päivänä piristämään mun yksinäistä arki-iltaa Lahteen. Käytiin Arnoldsissa bageleilla ja sen jälkeen valmistauduttiin iltaan ja käytiin tsekkaamassa Tivolin opiskelijabileet. Hauska tuntihan siellä vierähti ja sitten tultiikin jo kotiin!
 photo lokakuu_zpsbcdaa735.jpg
Lokakuussa vieteltiin Miljan ja hänen poikaystävänsä synttärijuhlia! Miljalla on ollut tapana jo kolme vuotta peräkkäin vuokrata sama mökki hänen synttäreilleen mikä on mun mielestä ihan huippuidea! Ja aina on ollut superhauskaa, tämän vuoden pippaloita odotellessa ;) Essi tuli extemporee yökyläilemään ja suurin osa ajasta kului syömiseen ja vanhojen juttujen nauramiseen. Hassua ettei kumpaakaan ole alkanut kyllästyttämään samojen juttujen kertaaminen, mutta hyvä näin päin. Lähdettiin myös äidin kanssa käymään Ikeassa ja ihan hyvä, että lähdettiin kaksistaan. Sain vihdoin hankittua kaiken (say women never) mikä viime kerralla jäi hankkimatta.
 photo marraskuu_zps21996efc.jpg
Marraskuussa aloin huudattamaan (.. ja hoilaamaan) joululauluja. Tiesin, ettei vietetä joulua Lahdessa, joten koti oli pakko saada jouluntuntuiseksi! Lisäksi söin miltein joka päivä pestokanaa (kunnes T pisti stopin), johon olen jäänyt niin pahasti koukkuun! Vietettiin myös mun ja T:n ensimmäistä vuosipäivää. Mentiin syömään italialaista ruokaa ja mun annos vei mut kieltämättä takaisin Italiaan, tarkemmin ottaen Bolognaan! Vieteltiin myös työporukan kanssa pikkujouluja, jotka on tuolla porukalla aina enemmän tai vähemmän sekavat. Meille oli oikein tilattu pitopalvelusta ruoat ja lähdettiin tyttöjen kanssa vielä laulamaan karaokee loppuillasta.
 photo joulukuu_zpsc3d15bf0.jpg
Joulukuun tapahtumat te suurimmaksi osaksi jo tiedätte, kun niistä vähän aika sitten kirjoitin. Kerrotaan vielä silti  uudestaan ja ehkä jotain sellaistakin mitä ette vielä tienneet. Tosiaan vietettiin 3 viikon joulu"loma" Hämeenlinnassa meidän porukoilla. Mähän olin suurimmaksi osaksi töissä, mikä ei mua kyllä haitannut, koska joulu on yksi vilkkaisimmista ajoista meidän työpaikalla ja hommaa kerrankin riitti. Vietettiin myös Roosan 19-vuotissynttäreitä 50-luvun teemalla, joka olivat joulukuun mieleenpainuvin ilta.. varsinkin sen ruoan takia *heavy breathing*. Jouluaatto oli yhtä reissaamista. käytiin siellä sun täällä ja sitten ajettiin vielä Rengosta Hauholle ja takaisin. Ja keli oli kaikkea muuta kuin ihana. Porukoiden toinen auto hajosi, jonka takia jouduttiin viemään meidän ajoneuvo heille. Onneksi illalla pääsi kuitenkin viettämään rauhallista aattoiltaa. Joulupäivänä mä lähdin töihin ja vanhemmat suuntasivat Helsinki-Vantaan lentokentälle odottamaan lähtevää lentoaan Thaimaahan. Onneksi heillekin saatiin hieman jännitystä menoon, koska auton rikki menemisen jälkeen he joutuivat menemään bussilla, joka sekin hajosi kesken matkan! Onneksi kuitenkin taksi säilyi ehjänä lentokentälle saakka. Uutta vuotta vieteltiin kaverin porukoilla paukuttelemalla raketteja, hihhuloimalla tähtisädetikut käsissä ja syömällä tortilloja. Taisi siinä tulla katsottuakin joku lätkäpelikin. Vuoden vaihde oli jälleen kerran upea ja olin juuri oikeiden ihmisten kanssa viettämässä sitä! Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintään yhtä muistorikas kuin edellisestä!

Eveliina

Kommentit

  1. löysin pari päivää sun blogin ja onneks löysinkin! sun ihana positiivinen olemus paistaa näistä postauksista, joten niitä on ihana lukea! hyvää keväänjatkoa sulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Tollanen piristi ihanasti päivää <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentoinnista

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylppärit

Päivää! Ovatko kaikki jo selviytyneet viikonlopusta? Mulla oli erittäin tapahtumarikas ja roskaruoantäyteinen viikonloppu, mutta silti innokas uuteen viikkoon.  Perjantaina oli muuttopäivä ja koko päivä meni roudatessa tavaraa ja myöhemmin tavaroiden purkaminen jatkui yöhön asti. Lauantaina herättiin pirteinä uuteen iloiseen päivään, koska tiedossa oli Loviisan ylioppilasjuhlat, joista oltiin puhuttu ainakin  kaksi vuotta. Juhlat oli loistavat kaikinpuolin. Söin maailman parasta suklaakakkua ja tzatzikia siihen asti kunnes oli pakko lopettaa, että muillekin jää. Mulle valikoitui päälle ihana ihonmyötäinen värikäs kuosimekko, jonka viime tipassa löysin FB-kirpparilta. En edes muista kuinka kauan oon etsinyt tuon tyylistä mekkoa ja vain muutama päivä ennen juhlapäivää, tämä kaunokainen tuli eteeni. Ja vain 14 eurolla?! Hallelujah FB-kirpparit! Hiusten kanssa mulla oli pientä kriiseilyä, koska halusin kampauksen, joka näyttää hyvältä koko päivän aamun pikkutunneille asti, mutta o

Kuinka tehdä valopallot?

Moikka! Vihdoin pääsin tämänkin postauksen kimppuun, joita monet teistä ovatkin jo odottaneet! Tein loppusyksystä itselleni valopallot, joista olin jo pidemmän aikaa haaveillut. Alunperin olin ostamassa valmiit valopallot, mutta lopulta päätin tehdä ne itse. Harmikseni en tekohetkellä tajunnut ottaa kuvia itse prosessista, mutta onneksi Pitsiä ja piikkilankaa -blogin Senja antoi minulle luvan lainata hänen kuviansa. Itseasiassa taisin juuri itsekin ottaa mallia hänen kuvistansa valopalloja tehdessä. Ja syy minkä takia en itse alkanut väsäämään palloja uudestaan oli se, että liima aiheutti ikävän allergiareaktion (minä tyhmänä kun unohdin hankkia suojakäsineet) , enkä halunnut, että käsieni iho kuoriutuisi kokonaan pois. Mutta mennään asiaan! 1. Tarvitset paperinarua, vesi-ilmapalloja (HUOM! älä unohda pumppua niin kuin minä, näin vältyt ylimääräisiltä ravaamisilta kaupassa -.-),  erikeepperiä/muuta liimaa (Itse käytin Tigerista ostettua perus askarteluliimaa) , led-valosetti

Kesäinen meikki oranssinpunaisella punalla

Hellouu! Voi jumankekka mikä tappelu käytiin koko eilisen päivän aikana, kun en millään meinannut saada videota tallennettua koneelle, kun iMovie herjasi jatkuvasti kovalevyn olevan täynnä. Noh ongelma kuitenkin saatiin lopulta ratkaistua. Pahoittelen jo etukäteen hieman masentuneesta olemuksestani, videonkuvaamista edeltävät tapahtumat taisivat olla vielä liian pinnalla. Lupaan petrata ensi videossa :) Muistakaa HD! Ja nauttikaa videosta <3 Videossa käytetyt meikit: Pohjustus: - EOS Passion Fruit -huulirasva - Kicks Blur Primer -pohjustusaine Meikkipohja 1: - Garnier BB-voide sävyssä LIGHT - Joe Blasco keltaiseen taittuva peiteväri. Niinkuin videosta huomaa, takakansi niin kulunut, ettei sävyä näe. - Joe Blasco meikkivoide sävyssä Olive Beige 2 Kulmat: - Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Dark Brown - Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä Harmaanruskea 2 Meikkipohja 2: - Joe Blasco irtopuuteri sävyssä LIGHT - H&M:n poskipuna säv