22.1.2015

Mun 2014 pähkinänkuoressa osa 2

Huomenta! Maatessani vielä sängyssä päätin kertoa teille kuinka mun loppuvuosi sujui :)
 photo heina3080kuu_zps62cd3a75.jpg
Heinäkuussa sää alkoi vihdoin näyttämään paremmalta, joten itseruskettavat saivat siirtyä auringon tieltä kaappeihin odottamaan syksyä ja talvea. Myös heinäkuussa oli muutamat juhlat. Juhlittiin muun muassa mun kummitädin pojan ripille pääsyä, T:n synttäreitä ja sukulaisteni häitä. Ah kesähäät ovat maailman paras juttu ja oli ihana päästä käyttämään ylppärimekkoa uudestaan! Se on aivan liian kaunis mekko käytettäväksi vain kerran. Sain myös vihdoin varattua ajan virallisille ylppärikuville, jotka otettiin Aulangon näkötornin läheisyydessä.
 photo elokuu_zps0531c6e3.jpg
Harvemmin sitä kesällä odottaa, että elokuu saapuisi mahdollisimman nopeasti. Tänä vuonna odotin elokuuta kuin kuuta nousevaa, koska se tiesi sitä, että pääsen muuttamaan ensimmäiseen omaan kotiin. Asuntoa etsin koko kesän ja koska minä ja T tiedettiin mitä ei todellakaan haluttu, niin vaihtoehtoja ei ollut ihan kamalasti. Onneksi meillä kävi niin hyvä tuuri, että saatiin asunto joka sopi meidän kriteereihin paremmin kuin hyvin.
 Vietettiin myös työporukan kanssa kesäilta tekosaarella. Seuraavana päivänä mentiin vielä kokeilemaan frisbeegolffia, joka yllätti mut positiivisesti!
Sitten päästäänkin elokuun kohokohtaan eli Weekend Festivaleihin. Essi yllätti mut ihanasti ja osti mulle (ja itselleen) 19-vuotissynttärilahjaksi kahden päivän liput, koska sinne oli jälleen tulossa meidän lemppareita esiintymään. Kaikista eniten odotettiin Dimitri Vegasia & Like Mikea, koska he esiintyivät vihdoin isolla lavalla! Oon ollut jokaisena vuonna WKND:llä. "Tänä" vuonna oli ehdottomasti eniten porukkaa mikä mua sisänsä vähän myös pelotti, koska alan helposti kärsimään ahtaanpaikan kammosta ja lauantaina ei pystynyt edes kävelemään ilman, että joutui kokoajan varomaan, ettei kävele ajatuksissaan muita päin. Kokonaisuudessaan oli kuitenkin (jälleen kerran) mahtava viikonloppu parhaan ystävän kanssa nauttien meidän lempparimusiikista!
 photo syyskuu_zps770009a1.jpg
Se tunne kun elokuu väistyy tieltä ja puhelimen kalenteri näyttää 1.9. Karu totuus, mutta nyt on syksy. Ei annettu sen kuitenkaan estää meitä viettämästä viimeistä "kesäiltaa" tyttöjen kanssa. Syötiin terassilla tortilloja ja ainakin mä pukeuduin vielä sortseihin, mutta se oli virhe, koska kylmä tuuli aika nopeasti sai mut hakemaan viltin sisältä. Ruoan jälkeen siirryttiin masut pyöreinä meidän porealtaaseen ja siellä vierähti tunti ja toinen.. ja kolmas.  Oltiin vihdoin saatu meidän koti näyttämään jo hieman enemmän kodilta, kun sohvakin saapui viimoista viimein. Sen kunniaksi leivoin mokkapaloja ja vaikka itse sanonkin, ne oli maailman parhaat mokkapalat. En kuitenkaan innostu liikaa, koska mun tuurilla niistä seuraavista tulee maailman huonoimmat mokkapalat.
Milja tuli yhtenä päivänä piristämään mun yksinäistä arki-iltaa Lahteen. Käytiin Arnoldsissa bageleilla ja sen jälkeen valmistauduttiin iltaan ja käytiin tsekkaamassa Tivolin opiskelijabileet. Hauska tuntihan siellä vierähti ja sitten tultiikin jo kotiin!
 photo lokakuu_zpsbcdaa735.jpg
Lokakuussa vieteltiin Miljan ja hänen poikaystävänsä synttärijuhlia! Miljalla on ollut tapana jo kolme vuotta peräkkäin vuokrata sama mökki hänen synttäreilleen mikä on mun mielestä ihan huippuidea! Ja aina on ollut superhauskaa, tämän vuoden pippaloita odotellessa ;) Essi tuli extemporee yökyläilemään ja suurin osa ajasta kului syömiseen ja vanhojen juttujen nauramiseen. Hassua ettei kumpaakaan ole alkanut kyllästyttämään samojen juttujen kertaaminen, mutta hyvä näin päin. Lähdettiin myös äidin kanssa käymään Ikeassa ja ihan hyvä, että lähdettiin kaksistaan. Sain vihdoin hankittua kaiken (say women never) mikä viime kerralla jäi hankkimatta.
 photo marraskuu_zps21996efc.jpg
Marraskuussa aloin huudattamaan (.. ja hoilaamaan) joululauluja. Tiesin, ettei vietetä joulua Lahdessa, joten koti oli pakko saada jouluntuntuiseksi! Lisäksi söin miltein joka päivä pestokanaa (kunnes T pisti stopin), johon olen jäänyt niin pahasti koukkuun! Vietettiin myös mun ja T:n ensimmäistä vuosipäivää. Mentiin syömään italialaista ruokaa ja mun annos vei mut kieltämättä takaisin Italiaan, tarkemmin ottaen Bolognaan! Vieteltiin myös työporukan kanssa pikkujouluja, jotka on tuolla porukalla aina enemmän tai vähemmän sekavat. Meille oli oikein tilattu pitopalvelusta ruoat ja lähdettiin tyttöjen kanssa vielä laulamaan karaokee loppuillasta.
 photo joulukuu_zpsc3d15bf0.jpg
Joulukuun tapahtumat te suurimmaksi osaksi jo tiedätte, kun niistä vähän aika sitten kirjoitin. Kerrotaan vielä silti  uudestaan ja ehkä jotain sellaistakin mitä ette vielä tienneet. Tosiaan vietettiin 3 viikon joulu"loma" Hämeenlinnassa meidän porukoilla. Mähän olin suurimmaksi osaksi töissä, mikä ei mua kyllä haitannut, koska joulu on yksi vilkkaisimmista ajoista meidän työpaikalla ja hommaa kerrankin riitti. Vietettiin myös Roosan 19-vuotissynttäreitä 50-luvun teemalla, joka olivat joulukuun mieleenpainuvin ilta.. varsinkin sen ruoan takia *heavy breathing*. Jouluaatto oli yhtä reissaamista. käytiin siellä sun täällä ja sitten ajettiin vielä Rengosta Hauholle ja takaisin. Ja keli oli kaikkea muuta kuin ihana. Porukoiden toinen auto hajosi, jonka takia jouduttiin viemään meidän ajoneuvo heille. Onneksi illalla pääsi kuitenkin viettämään rauhallista aattoiltaa. Joulupäivänä mä lähdin töihin ja vanhemmat suuntasivat Helsinki-Vantaan lentokentälle odottamaan lähtevää lentoaan Thaimaahan. Onneksi heillekin saatiin hieman jännitystä menoon, koska auton rikki menemisen jälkeen he joutuivat menemään bussilla, joka sekin hajosi kesken matkan! Onneksi kuitenkin taksi säilyi ehjänä lentokentälle saakka. Uutta vuotta vieteltiin kaverin porukoilla paukuttelemalla raketteja, hihhuloimalla tähtisädetikut käsissä ja syömällä tortilloja. Taisi siinä tulla katsottuakin joku lätkäpelikin. Vuoden vaihde oli jälleen kerran upea ja olin juuri oikeiden ihmisten kanssa viettämässä sitä! Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintään yhtä muistorikas kuin edellisestä!

Eveliina

2 kommenttia:

  1. löysin pari päivää sun blogin ja onneks löysinkin! sun ihana positiivinen olemus paistaa näistä postauksista, joten niitä on ihana lukea! hyvää keväänjatkoa sulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Tollanen piristi ihanasti päivää <3

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentoinnista <3